FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Byl jsem spokojený především s první půli, hodnotí výhru nad HFK trenér U19 Zlámal

Byl jsem spokojený především s první půli, hodnotí výhru nad HFK trenér U19 Zlámal Z n o j m o - Starší dorostenci v sobotu zvítězili 3:0 nad HFK Olomouc a nejen, že si upevnili šestou pozici, ale také se notně vzdálili bojům o záchranu. Naopak, blíže máme stále ke druhému a třetímu místo. Trenér Luděk Zlámal tak byl pochopitelně s utkáním spokojený, byť výrazně lépe hodnotil především první poločas.

 
 
 

Trenére, výhrou nad HFK jsme se asi definitivně vzdálili oblasti bojů o záchranu (sestupuje šest týmu pozn. red.)?
Nebudeme alibisté, nebudeme říkat, že ne. Určitě jsme z těchto bojů venku. Nyní jde o to, aby se kluci přiblížili k cíli, který jsme si dali a to je být na někde na pomyslné bedně. Uvidíme, ještě je celkem dost zápasů. Jsme schopni to uhrát, ale záleží jak budeme ke zbylým utkáním přistupovat.

S utkáním asi spokojenost, předpokládám, že s první půli určitě?
S prvním poločasem určitě, kluci plnili, co jsme si řekli v šatně. Mělo to tempo, mělo to nasazení. Vstřelili jsme dva góly, ale mohlo jich být ještě víc. Kluky fotbal bavil, byly tam krásné akce. I když jsme hráče o přestávce nabádali, aby v druhé půli tempo udrželi, nestalo se tak. Utkání se více méně dohrávalo, krom povedené akce při našem třetím gólu.

Rozhodl v prvním poločase také náš větší důraz? Třeba Vojta Švarc šel za druhým gólem za cenu sebezničení...
Nevím, jestli to bylo jen o důrazu, myslím, že jsme soupeře přehráli i herně. Samozřejmě důraz k tomu patří, ale ne všichni jsou důrazní fotbalisté, každý do toho dá to své, byla tam z naší strany i celkem dobrá herní stránka.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies