FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Sigma nám ukázala, jak se mají dávat góly, hodnotil utkání s Olomoucí trenér Kučera

Sigma nám ukázala, jak se mají dávat góly, hodnotil utkání s Olomoucí trenér Kučera Z n o j m o - Prohry, zvláště ty, které končí výsledkem 1:4, se nehodnotí trenérům vůbec radostně. Nejinak tomu bylo po zmíněné domácí porážce s Olomoucí ani u znojemského lodivoda Radima Kučery. Pro jeho svěřence byl však konečný stav hodně krutý, i my si totiž vypracovali šance, nedokázali jsme je však proměnit, Hanáci byl naopak v zakončení chladnokrevní a mohli slavit postup do první ligy.

 
 
 

Trenére, je asi těžké chytat Sigmu v aktuální pohodě, když vede a my neproměňujeme šance?
To ano. Sigma nám dnes ukázala svoji efektivitu, kdyby za stavu 1:0 pro Olomouc proměnili Šamánek s Motalem své velké šance, možná by to vypadalo jinak. Takhle to pro nás bylo velmi kruté.

Přitom výsledek, jak jste již zmiňoval, mohl vypadat jinak...
Chleba se lámal v první půli, kdy jsme do toho vstoupili vlažně. Někteří hráči měli možná trochu respekt, ale za stavu 1:0 pro Sigmu měl Šamánek s Motalem jasné gólovky, bohužel nedali jsme. Sigma nám ukázala, jak se mají dávat góly. Samozřejmě je na nějaké vlně, Plšek sedmnáct gólů, Chorý nyní už šestnáct. Těžko se to braní. Skoro podobnou situaci trefil Chorý ideálně, Šamánek ne. Jak jsem zmiňoval, zápas se lámal v prvním poločase. V druhé půli jsme se snažili po červené kartě pro Manziu dobývat, snížit se nám však bohužel nepovedlo. Aktuálně jsme tým, který si šance vytvoří, ale nepromění je.

Sigma je vám blízká, strávil jste zde podstatnou část hráčské kariéry, jako kapitán s ní získal domácí pohár. Prohra vás jistě mrzí, ale těší vás, že se Olomouc vrací do ligy?
Nemám důvod Sigmě nepřát. V minulé sezóně Olomouc spadla, což mi bylo hodně líto. Teď si vybojovala postup, což mě samozřejmě těší. Kdo jiný by měl postoupit, než Sigma? Přeju ji, ať v první lize zůstane co nejdéle a aby se držela v horních patrech tabulky a válcovala to.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies