FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Varnsdorf měl v první půli větší hlad po výhře, říká Jarda Svozil

Varnsdorf měl v první půli větší hlad po výhře, říká Jarda Svozil V a r n s d o r f / Z n o j m o - Sobotní utkání proti Varnsdorfu se nám vůbec nevyvedlo, především první půli jsme "zaspali" a byl si toho vědom i stoper Jarda Svozil. Ten viděl hlavní rozdíl v tom, že jsme nedokázali sbírat odražené míče a nedařila se nám kombinace. Zmínil i to, že jsme se těžko vyrovnávali s benevolentnějším metrem rozhodčího.

 
 
 

Trenér v rozhovoru uvedl, že byl z výkonu v první půli hodně zklamaný, jak si to viděl ty?
Zklamaný jsem z první půle určitě i já, nejen já, ale asi my všichni. Představovali jsme si to jinak. Varnsdorf vstoupil do utkání lépe, nám se nedařila kombinace a nesbírali jsme odražené míče. I když soupeř neměl moc šancí, tak z jedné střely na bránu jsme dostali gól a to se pak těžko dostává na nohy.

Chyběla větší aktivita a chuť dopředu?
Chybělo nám spíše sbírání odražených míčů. Zezadu jsme nakopávali nahoru a nedařilo se nám vyhrávat souboje. Varnsdorf byl víc na míči, byl aktivnější a měl v první půli větší hlad po výhře. I když po první inkasované brance jsme mohli srovnat, Jirka Klíma měl šanci, kterou jsme neproměnili. Kdyby to vyšlo, tak si troufám říct, že bychom se postavili na nohy a ještě bychom s utkáním mohli něco udělat.

Druhá půle určitě lepší, ale bylo asi těžké se dostávat do utkání, zvláště po druhé inkasované brance?
V druhé půli jsme měli pět, deset minut tlak, drželi jsme míč, do vápna létaly centry, ale nedokázali jsme se prosadit. Varnsdorf dal pak z rohového kopu na 2:0 a bylo prakticky po zápase, de facto nám to zlomilo vaz a vyprchal náš tlak.

Sudí nechával hře poměrně volný ráz, šetřil kartami, dělala nám právě tvrdost a důraz soupeře největší problémy?
Kdyby měli hráči Varnsdorfu karty, tak by do toho tolik nechodili. Ale rozhodčí nastavil jiný metr a my jsme se s tím nedokázali poprat. I když v druhé půli už ty zákroky žlutými kartami rozhodčí oceňoval a uklidnilo se to.

Ve středu nás čeká domácí televizní utkání s Olomoucí. Je to pro tebe stále specifický zápas?
Jsem Olomoučák, narodil jsem se tam, v Sigmě jsem strávil hodně let, takže je to pro mě stále specifické utkání. Ale nechtěl bych se nějak přemotivovat, aby mi to neublížilo.


26.k. FNL
Sobota
3. května
18:10 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

FK SIGMA OLOMOUC

STADION HORNÍ PARK

Na podzim se nám v Olomouci zápas nepodařil, byl také v televizi, nyní tedy prostor pro nápravu...
Budeme chtít ukázat, že hrajeme doma a odčinit i špatný výkon z Varnsdorfu.

Funguje ještě mezi tebou a hráči Olomouce nějaké hecování nebo to vyplyne až na hřišti?
S klukama v kontaktu jsem, nějaké hecování tam vždy je, ale nic velkého.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies