FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Varnsdorf? Pracovité, zarputilé mužstvo, které se bude chtít dostat z výsledkové krize, říká trenér Kučera

Varnsdorf? Pracovité, zarputilé mužstvo, které se bude chtít dostat z výsledkové krize, říká trenér Kučera Z n o j m o - Skoro přesně po roce čeká svěřence trenéra Radima Kučery cesta do Varnsdorfu. Před zmíněnou dobou z toho byla vysoká výhra 6:0. Znojemský kouč však nečeká, že by se něco podobného mělo opakovat. Čeká nás sice soupeř, který se výsledkově trápí, herně však rozhodně neselhává.

 
 
 

Varnsdorf nezvítězil již šest utkání. Je to pro nás nepříjemná situace v tom, že bude chtít soupeř tuto sérii prolomit? Navíc bude pod tlakem, protože má pouze pět bodů náskok na záchranu...
To je pravda, my naproti tomu můžeme jet do Varnsdorfu v daleko větší pohodě a klidu. Varnsdorf měl výborný úvod jara, kdy porazil Budějovice a Prostějov. Měl fazonu, teď je v útlumu. Pro nás je to nepříjemná situace v tom, že mají nějakou černou sérii, kterou budou chtít přerušit. Navíc ví, že zespodu se dotahují týmy. Je to pro ně nepříjemné.


25.k. FNL
Sobota
29. dubna
17:00 hod.
On-lineTwitter

FK VARNSDORF

1.SC ZNOJMO FK

MĚSTSKÝ STADION V KOTLINĚ

Ani statistika Varnsdorfu v domácím prostředí není příliš dobrá...
Pracují s mladým mužstvem. Může to být i tím, že se teď výsledkově trápí. Doufám, že se nechytí na nás. Ale co jsem viděl, tak je Varnsdorf pracovité, snaživé mužstvo, hraje s velkou zarputilostí. Věřím, že v těchto aspektech se soupeři vyrovnáme a budeme hrát svoji hru. Jedeme do Varnsdorfu s tím, abychom uspěli.

Chybí Varnsdorfu hodně útočník Jakubov, který v zimě přestoupil do Baníku Ostrava?
Myslím, že určitě. Spoléhali na něj, dal hodně gólů, byl to rozdílový hráč. Určitě jim chybí, je to citelná ztráta. Varnsdorf nemá nyní v kádru vyloženě nějaké individuality, spoléhá na týmové pojetí. Co stojí za zmínku, je Durdević, který vstřelil šest gólů. Je toho hodně týmové mužstvo, jak jsem zmiňoval, věřím, že se jim v těchto parametrech vyrovnáme.

Poslední vzpomínka na utkání ve Varnsdorfu určitě dobrá, střelecký koncert z minulé sezóny...
To byla nádhera, na to se vzpomíná vždy v dobrém, taková krásná nostalgie. Nyní to ale rozhodně nebude takový zápas, tenkrát nám utkání opravdu sedlo, domácí hráli navíc v desíti. Kdyby to skončilo znovu 0:6, bylo by to pěkné, myslím, ale že se to opakovat nebude.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies