FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Myslím, že se určitě nemáme za co stydět, hodnotí remízu se Žižkovem trenér Kučera

Myslím, že se určitě nemáme za co stydět, hodnotí remízu se Žižkovem trenér Kučera Z n o j m o - Čekala se v domácím utkání se Žižkovem ofenzivní bitva a také přišla. Trenér Radim Kučera zmínil po utkání v hodnocení, že především v první půli se naplnil v úvodu zmíněný předpoklad. Vždyť všechny čtyři góly padly v úvodním dějství. Druhý poločas už byl dle znojemského kouče více svázaný taktikou.

 
 
 

Trenére remíza 2:2 spravedlivá?
Asi ano. Stál proti nám soupeř, který prokazoval své kvality. V utkání jsme působili velice dobrým dojmem, to stejné soupeř, který přispěl ke kvalitnímu a korektnímu utkání. Hlavně první poločas se musel divákům líbit. V něm se ukázala efektivita soupeře, měli roh, hlavičku, kterou Dolík chytil a pak dvě střely a dva góly. Naše šance létaly vedle, netrefovali jsme bránu, i přesto jsme dvakrát dokázali srovnat. Myslel jsem, že vyrovnání ze závěru první půle nás nakopne a aktivita bude větší. Ale trenér Vavruška ukázal, že nás měl celkem dobře přečtené. Žižkov se trochu více stáhl do defenzivy a bylo těžké se propracovat k nějaké možnosti. Hráči však byli v pohybu, snažili se, ale jak jsem zmiňoval, měli to těžké. Viktorka dobře zahušťovala prostor, měla vysoké stopery. Myslím, že i přes remízu 2:2 se nemáme za co stydět.

Se střídáními jsi asi spokojený? Hráči, kteří přišli, hru oživili...
Byl bych spokojený, kdyby dali gól. (s úsměvem) Střídání jsou vždy ošemetná. Viktorka měla v nohách středeční zápas, takže měla o den méně na odpočinek. Myslel jsem si, že když to v závěru ještě oživíme, budeme mít víc sil. Druhý poločas jsme hráli v uvozovkách na jednu bránu, ale trápili jsme se s defenzivou. Hráči to oživili, protože byli tahoví. Chyběl nám trochu klid zvolit to správné řešení, jako měl třeba Žižkov v první půli, kdy si Engelmann narazil před svým gólem, to bylo hodně fotbalové. A tohle jsme potřebovali také dotáhnout, dát tam takovou tu chytrost, která zdobí fotbal. Protihráče trochu přečůrat.

Trenér Vavruška zmínil, že na sebe narazily dva týmy se stejným herním stylem, a že se měly dobře přečtené. Souhlasíte?
Myslím si, že ano. Navzájem jsme byli celkem přečtení. Čekal jsem, že padne více gólů a bude se hrát více otevřenější fotbal. První poločas takový byl, ten druhý už byl svázán více takticky. Samozřejmě jsme nechtěli inkasovat a znovu dotahovat, soupeř to měl stejné. Čekal na svoji možnost, na brejky, na které má výborné typy hráčů.

Jirka Klíma odehrál dle mého soudu velmi dobrý zápas. Chyběl v závěru utkání, kdy musel nuceně střídat?
Chyběl, vyždímal se, odehrál perfektní zápas. Moc se mi líbila spolupráce útočníků, kteří přesně plnili taktické pokyny. Myslím, že Opluštilovi s Egertem hodně zatápěli. Jirka Klíma mohl dát možná ještě jeden gól navíc, kdy hlavně v první půli Viktorku hodně zlobil. Tahové věci měl perfektní. Náš tým má dobrý charakter, potenciál a je s čím pracovat. Musím říct, že s jarem jsem celkem spokojený, až na utkání ve Vítkovicích, který byl takový zápas blbec.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies