FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kdybychom vyřešili některé možnosti líp...prohra je krutá, smutnil Kuba Teplý

Kdybychom vyřešili některé možnosti líp...prohra je krutá, smutnil Kuba Teplý T ř i n e c / Z n o j m o - Kuba Teplý vstřelil v úterý svůj čtvrtý jarní gól v dresu Znojma, radost z něj však nakonec příliš neměl. Třinci, kde Kuba ještě na podzim hrával, jsme podlehli těsně 1:2 až gólem z nastaveného času. Zimní posilu samozřejmě prohra mrzela, zvláště když věděl, že šancí na příznivější výsledek bylo dost.

 
 
 

Kubo, prohra mrzí asi o to víc, že byla s Třincem, kde jsi nedávno působil...
Zamrzí to, jsme přesvědčený o tom, že v první půli jsme byli lepším týmem, byť jsme ji prohráli. Za druhý poločas, vzhledem k vývoji, slušela zápasu remíza. Gól v nastavení byl krutý.

Bral jsi utkání nějak speciálně?
Bral jsem ho celkem normálně, nechtěl jsem se nějak moc přemotivovat, abych neudělal nějakou hloupost. Snažil jsem se to brát jako normální utkání, ale v koutku tam bylo, že hraju proti svým bývalým spoluhráčům.

Z penalty jsi v druhé půli vyrovnával na 1:1. Měl jsi určitě radost z gólu, ale nakonec taková trochu hořká trefa?
Jak říkáš, měl jsem z něho radost, ale nevedl k žádnému bodovému zisku. O to, to mrzí víc.

"Zničila" nás výšková převaha Třince? Soupeř hrál v podstatě celý zápas to jedno, dlouhé nákopy na Dediče...
Přesně tak. Na to, že budou hrát jednoduchý fotbal jsme se připravovali. Spoléhali hlavně na standardky a ze dvou standardek nám bohužel dali dva góly.

Nemrzí také to, že i v utkání ve Vítkovicích máme dobrou mezihru, jsme silní na míči, ale předfinální a finální fáze nám tolik nevychází?
Je to škoda. Šance jsme měli, Javor měl šanci, Urbimu střela sjela kousek vedle tyče, já měl možnost. Takže příležitostí bylo dost, kdybychom to líp dořešili, tak bychom vyhráli. Domácí byli nebezpeční prakticky jen ze standardek a dlouhých nákopů. Jak jsem zmiňoval, kdybychom některé možnosti vyřešili líp, mohli jsme vést a zápas se mohl vyvíjet úplně jinak.

Jaké bylo hrát v takovém marastu? Klimatické podmínky bylo hodně náročné...
Pro každého jsou podmínky stejné, zima byla velká, ale musíte se s tím poprat.


24.k. FNL
Sobota
22. dubna
19:00 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

STADION HORNÍ PARK

V sobotu nás čeká Žižkov, který má ve svém kádru také vysoké hráče. Čeká nás tedy něco obdobného jako s Třincem?
Abych pravdu řekl, Žižkov moc nasledovaný nemám, co obměnil kádr. Bude to asi obdobné jako s Třincem. Vysocí hráči, standardní situace. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet.

Máme nyní sérii zápasů proti týmům, kterým se hodně daří. Vítkovice ve formě, Táborsko ve formě, Třinec neprohrál pětkrát v řadě, nyní rozjetý Žižkov, který dvakrát za sebou zvítězil 5:0 a remizoval v Opavě...
Žižkov má skvělou formu, ale každý zápas je jiný. Myslím, že my máme také solidní formu. Sice jsme poslední dvě utkání venku prohráli, ale nemyslím si, že by to bylo po nějakém špatném výkonu.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies