FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mohli jsme jít do brejku, místo toho jsme inkasovali, komentoval těsnou prohru v Třinci trenér Kučera

Mohli jsme jít do brejku, místo toho jsme inkasovali, komentoval těsnou prohru v Třinci trenér Kučera T ř i n e c / Z n o j m o - V životě trenéra je jen málo horších věcí, než když vaši svěřenci inkasuji gól v nastaveném čase, který vás připraví o body. Právě to se bohužel stalo v úterý v Třinci. Znojemský lodivod Radim Kučera byl samozřejmě rozmrzelý, přesto i tentokrát věcně zhodnotil utkání a těsnou prohru 1:2.

 
 
 

Dlouhá cesta do Třince, a pak o utkání rozhodne gól v nastaveném času...
Jsem samozřejmě naštvaný, protože dostat v nastaveném čase gól...Myslím, že zápas měl skončit remízou. Zklamání je vždy velké. Nepohlídali jsme si standardní situace nebo spíš takhle, ne, že bychom si je nepohlídali, každý tým ale vyznává určitý styl. Když se zranil ještě Dan Odehnal, tak moc hlavičkářů nemáme a domácí jsou ve standardkách silní. Proto jsme zvolili oproti minulé sezóně i jiný styl bránění. Ale výšková převaha se vždy musí někde ukázat. Domácí byli šťastnější a druhý gól do sítě dotlačili, i když si myslím, že i této situaci šlo zabránit. Nebylo to však jen o tom. Trochu jsem byl naštvaný z verdiktu pana rozhodčího, který odpískal faul, který dle mého názoru nebyl, mohli jsme jít do brejku, místo toho Třinec zahrával zmíněnou standardní situaci.

Šlo udělat v závěru utkání, samozřejmě krom inkasované branky, něco lépe?
Třinec zvolil ještě jednodušší styl hry, kdy nakopávali míče na vysoké Hoška s Dedičem. Málo jsme vepředu podrželi míč, určitě jsme mohli nějaké brejky lépe dotáhnout.

Dá se říct, že nás Třinec "umlátil" standardkama?
Je to jeho styl. Mají útočníka, kterému tyto situace vyhovují. Buď míč prodlouží nebo podrží. Je to pro tým výhoda. Třinec to má postavené právě na defenzivě, jednoduchosti a Dedičovi. Účel světí prostředky. Soupeř má pátý zápas bez prohry v řadě, což samo o sobě ukazuje nějakou kvalitu, na podzim porazil Baník 4:1. My jsme si ale minimálně bod zasloužili. Pro každý tým je gól, který dostane nad devadesátou minutu a přijde tím o body, bolestný. Doufám, že se z toho oklepeme. Výkon v Třinci totiž nebyl z naší strany špatný, sahali jsme minimálně po bodu. Ostatně první velkou šanci jsme měli my, kdy Honza Javůrek trefil břevno, vývoj utkání mohl být jiný.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies