FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Čeká nás pracovitý tým s nebezpečnými brejky, říká o Vítkovicích trenér Kučera

Čeká nás pracovitý tým s nebezpečnými brejky, říká o Vítkovicích trenér Kučera Z n o j m o - Po utkání s Prostějovem nás čeká další soupeř ze spodu tabulky, má to však jeden háček. Vítkovice jsou sice předposlední, na jaře však mají dobrou formu, nasbíraly na jaře jen o bod méně než my. Je si toho vědom i trenér Radim Kučera, který vyzdvihl především defenzivní činnost soupeře.

 
 
 

První otázka míří logicky na stav brankařů?
Zdravotní stav řešíme celý týden. Jirka Koukal to minulý zápas zvládl výborně, ten je nachystaný určitě. Uvidíme na předzápasovém tréninku, jak na tom bude Doleček se Štěpanovským. Věřím, že alespoň jeden z nich bude stoprocentně fit.


21.k FNL
Sobota
8. Dubna
16:30
On-line Twitter

MFK VÍTKOVICE

1.SC ZNOJMO FK

MĚSTSKÝ STADION

Pojďme k našemu sobotnímu soupeři. Vítkovice jsou sice v tabulce na předposledním místě, ze čtyř jarních utkání ale vybojovaly sedm bodů, jen o bod méně než my...
Čeká nás soupeř, který hraje o záchranu, ale zvedá se. Pro ně je toto utkání hodně klíčové, v případě výhry by se Vítkovice mohly dotáhnout na čtrnáctou pozici. Dostávají málo gólů, jsou pracovití směrem dozadu, využívají každé možnosti v přechodové fázi. V domácím prostředí jsou Vítkovičtí silní, budeme se snažit hrát svoji hru a být nebezpeční v tom, co nás momentálně zdobí ve venkovních zápasech.

Souvisí aktuálně forma Vítkovic i se zimní obměnou hráčů?
Přišlo hodně nových hráčů, obměnu měly Vítkovice velkou, pomohl jim Baník Ostrava. Ale hraje i řada hráčů z podzimu. Je to tým, který je hodně pracovitý, budeme si muset dávat velký pozor na brejkové situace, které dokáží řešit. Bylo to vidět i ve Varnsdorfu, kde Vítkovice vyhrály 2:1. Vypadá to, že jedeme v roli favorita, ale šance jsou na obou dvou stranách padesát na padesát.

Zmínil jste, že Vítkovice dostávají málo gólů, což je patrné hlavně v domácím prostředí...
Vítkovice zapracovaly na defenzivě, pracují výborně v bloku, který je vyztužený dvěma defenzivními hráči Texlem a Vaňkem. Dozadu výborné a dopředu využívají každé skuliny, musím zmínit i nepříjemné standardní situace. Akorát je škoda, že na Vítkovice nechodí v domácím prostředí tolik fanoušků. Soupeř se ale i tak bude rvát a znepříjemňovat nám život. To mi Vítkovicím ale také, jsme zase jiný typ mužstva. V posledních venkovních utkáních jsme přesvědčili, že zde umíme hrát dobře. Očekávám, že výkony z Opavy a Pardubic předvedeme i ve Vítkovicích.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies