FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U14 nasázela Kroměříži sedm gólů a protáhla vítěznou sérii na 15 utkání

U14 nasázela Kroměříži sedm gólů a protáhla vítěznou sérii na 15 utkání Z n o j m o - Zatímco U15 se start do jara proti Kroměříži nevydařil, U14 proti stejnému soupeři potvrdila dominanci z podzimu. V uvozovkách k tomu stačil našemu týmu jeden poločas. Všech sedm branek totiž vstřelil v prvním poločase. Hattrickem se blýskl Martin Březina. Kroměříž se sice v druhém dějství zlepšila, velkou ztrátu však dohnat nedokázala.

 
 
18. (Čafka), sobota 25.3.2017
1.SC Znojmo FK - SK Hanácká Slavia Kroměříž  7:1  (7:1)
Branky: 2., 25. a 31. Březina, 10. Škopek, 12. Pokorný, 32. Bartůněk, 34. Palatka
ŽK: 37. Pokorný (Znojmo)
Rozhodčí: Holiš - Kadlec, Gáfrik
1.SC Znojmo FK: Felcan - Bartůněk (36. Fiby), Vorel, Pecina (36. J. Špalek), Palatka, Březina, Škopek, Dvořák (36. Š. Śpalek), D. Pokorný, Bílek, Vocílka (c)
SK Hanácká Slavia Kroměříž: Vytiska - Jiřík, Nohava (c), Bartoněk, Večerka, Linda, Němčík (36. Vojáček), Schönwalder (54. Jány), Lejsal, Chytil, Dočkal (36. Tepera)

Komentář k zápasu

Dominance, jinak se nedá výkon našeho týmu proti Kroměříži v prvním poločase pojmenovat. Soupeře jsme načali už ve druhé minutě, kdy se trefil Martin Březina a načal svoji cestu k hattricku. Kombinace, osobní souboje, důraz, to vše bylo na naší straně a Kroměříž byla většinu času přišpendlena na vlastní polovině. Hostující síť se vlnila do přestávky ještě v šesti případech. Postupně se trefili Alexandr Škopek, Daniel Pokorný, dvakrát Martin Březina, po jedné brance pak Pavel Bartůněk a Michal Palatka. Soupeř v první půli zahrozil ve dvou případech. Při jednom z nich zlikvidoval naděje Kroměříže na gól gólman Petr Felcan, ve 26. minutě jej však už překonal Tomáš Bartoněk. Nicméně, i tak skončila první půle pro hosty fiaskem.

Druhé dějství vzhledem k průběhu první půle překvapivě nenabídlo žádné branky. V kabině Kroměříže byla pořádná bouřka a v druhé části se výkon Hanáků zvedl o několik desítek procent. Bylo to vidět i na obrazu hru. Gólman Petr Felcan měl daleko více práce, zaskvěl se především při samostatném úniku jednoho z kroměřížských hráčů. Skórovat soupeři nedovolil ani v ostatních případech. Skóre tak zůstalo na stavu z úvodní části.

Ohlasy

Marek Dítě (Znojmo): První půle byla z naší strany mnohem lepší, dokázali jsme se dostat do řady šancí a také je proměnit. Ve druhém poločase přišlo velké zlepšení hry Kroměříže. Začali jsme prohrávat osobní souboje, nebyli jsme silní na balónu a soupeř se dostával do hry. Byl to první jarní zápas, kdy se ještě zvykáme na přírodní trávu. Snad budeme v dalších utkáních pokračovat ve výkonu z prvního poločasu.

Ondřej Mrázek (Kroměříž): Na tento zápas jsme se hlavně v hlavě špatně nachystali. Vstup do zápasu byl tristní a rychle jsme prohrávali 4:0. Konec poločasu byl podobný a znamenalo to 7 branek v naší síti. V porovnání s předešlými zápasy v sezóně s tímto soupeřem jsme byli v tomto utkání asi nejvyrovnanějším partnerem a dovolili si i více kombinovat, přesto výsledek je ten nejhorší. Budu opakovat to co v šatně, nejde nám o výsledek, ale o předvedenou hru a kvituji, že tohle vše dokázali hráči hodit v poločase za hlavu a ve druhé půlce hráli to co jsme si říkali celou zimu. Biologický věk obou týmů je rozdílný a až se vyrovná, tak bude konfrontace velmi zajímavá. I zde si myslím, že máme směr dobře nastavený a uvidíme, jestli za rok v U15 bude progres podobný jako u ročníku 2002.

 
Zápasový servis

Další

Video

  • U14: 1.SC Znojmo - Kroměříž 7:1 | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies