FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Čtrnácté místo Pardubic nehraje roli, čeká nás nepříjemný soupeř, ví trenér Kučera

Čtrnácté místo Pardubic nehraje roli, čeká nás nepříjemný soupeř, ví trenér Kučera Z n o j m o - Po dvou jarních remízách zajíždíme na půdu neoblíbeného soupeře do Pardubic. Ty jsou sice v tabulce až na čtrnáctém místě, trenér Radim Kučera tomu ale nepřikládá žádnou váhu. Ví, že Pardubičtí jsou nejen v domácím prostředí velice nepříjemným soupeřem. Zároveň, ale doufá, že bychom mohli zapomenout na nepříznivou vzájemnou statistiku a poprvé si z Pardubic odvézt výhru.

 
 
 

To, že jsou Pardubice čtrnácté, tím se asi chlácholit nemůžeme?
To je jasné. To, že jsou Pardubice čtrnácté, vůbec nic neznamená. Je to velice nepříjemný protivník, což proti nám už několikrát ukázal. Byť první jarní utkání prohrál doma se Sigmou, i přesto je právě domácí prostředí velkou pardubickou výhodou. Žádnému týmu se zde nehraje lehce, přesvědčit se o tom mohl tuto sezónu i Baník Ostrava nebo České Budějovice. Pardubice navíc zvítězily minulý víkend v Sokolově, což jim určitě dodá elán a budou chtít tyto doma body potvrdit a ještě více se vzdálit sestupovým pozicím. Opřít se budou moci tradičně o svoji oporu v podobě kapitána Jeřábka. V ofenzivě budou velice nepříjemní Kayamba a talentovaný Ladra. Musíme být zkrátka ostražití. Vzpomeňte si na podzimní zápas, kdy jsme sice zvítězili 5:2, ale pustili Pardubice do rychlého vedení 2:0. Proti takovému týmu se otáčí velmi těžko. V Pardubicích se toho musíme vyvarovat.


19.k FNL
Sobota
18. Března
10:15
On-line Twitter

FK PARDUBICE

1.SC ZNOJMO FK

STADION POD VINICÍ

Tu velice nepříjemnou sérii, kdy jsme nedokázali nad Pardubicemi vyhrát od roku 2012, jsme sice na podzim doma zlomili, což jste v předchozí odpovědi nakousl. Ale na pardubickém hřišti čekání na vítězství stále trvá. Ze tří zápasů pouze bod, to není moc povzbuzující bilance?
Právě to svědčí o tom, jak se v Pardubicích těžko hraje. Ovšem, stejně jako jsme zlomili nepříznivou sérii na podzim, může se to povést i nyní. Rozhodně nejedeme k utkání do Pardubic se strachem, že jsme zde doposud nezvítězili. Naopak, pochopitelně bychom to rádi změnili.

Cítíte po dvou remízách z úvodu jara tlak na tříbodový úspěch?
Tak se to říct nedá, v prvních dvou kolech nás čekali silní protivníci s ambicemi na postup. Remízy s těmito týmy mají svou váhu a rozhodně nejdou brát jako neúspěch, byť jsme měli obě utkání rozehrané na výhru. V Pardubicích bychom samozřejmě rádi zvítězili, ale rozhodně to není tak, že jsme pod nějakým tlakem.

S Pardubicemi jsme se střetli i v zimní Tipsport lize, když jsme prohráli 1:2. Dá se od tohoto utkání něco usuzovat směrem k jarnímu mistráku?
Netvrdím, že výhra Pardubic neměla svoji váhu, soupeř zde potvrdil kvalitu. Utkání se však odehrálo na konci ledna. Oba týmy zkoušely různé herní varianty a hráče. Takže bych to jako bernou minci nebral.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies