FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na večerní zápas pod umělým osvětlením se těším, bude to změna, říká Kuba Teplý

Na večerní zápas pod umělým osvětlením se těším, bude to změna, říká Kuba Teplý Z n o j m o - Oproti působení v Třinci zažije Kuba Teplý v novém znojemském působišti změnu. Naše domácí zápasy se konají ve večerních hodinách pod umělým osvětlením, ve stejném čase probíhal i páteční trénink. Právě tento fakt a nacházející zápas s Českými Budějovicemi byl předmětem našeho krátkého povídání.

 
 
 

Třinec měl domácí utkání v dopolední termín, těšíš se, že si užiješ zápasy pod umělým osvětlením?
Určitě, je to změna oproti dopolední zápasům. Bude to mít jiný náboj. Rozhodně mi večerní zápasy nevadí, těším se moc.


18.k. FNL
Pátek
10. března
19:00 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

ČESKÉ BUDĚJOVICE

STADION HORNÍ PARK

Těšíš se na zápas více, než na utkání s Opavou skrz to, že jde o první jarní domácí zápas?
To jsem ani tak nevnímal. V každém zápase chci odvést sto procent.

Jsou pro tebe novinkou i večerní tréninky pod umělým osvětlením?
Myslím, že jsem to zažil, když jsem působil v Jihlavě, ale nejsem si jistý. Umělé osvětlení mi ale určitě nevadí.

S jakou taktikou myslíš, že České Budějovice do Znojma přijedou?
Čekáme, že se budou Budějovice prezentovat především propracovanou defenzivou a budou spoléhat na brejky. Takže to bude nejspíše o dobývání, asi to nebude ze strany soupeře otevřený fotbal.

Neměl jsi před prvním utkání trochu strach, že ses v přípravě vystřílel? Spadlo to z tebe, kdy jsi proměnil pokutový kop v Opavě?
Že jsem se vystřílel, z toho jsem strach neměl. Musím ale přiznat, že při penaltě to bylo nepříjemné. Celý stadion na tebe píská, ještě protihráči z Opavy na mě pořvávali, že gólman ví, kde to kopu a tak různě. (s úsměvem) Snažil jsem se to nevnímat, ale určitě ze mě spadlo, že jsem dál hned v prvním mistrovském utkání gól.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies