FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jsem zklamaný, kluky ale musím za výkon pochválit, hodnotí ztracenou výhru v Opavě trenér Kučera

Jsem zklamaný, kluky ale musím za výkon pochválit, hodnotí ztracenou výhru v Opavě trenér Kučera O p a v a - Svým svěřencům narýsoval trenér Radim Kučera v prvním jarním utkání proti silné Opavě dobrou taktiku, která podstatnou část utkání vycházela. Nadějné vedení 2:0 jsme však nakonec ztratili. Znojemský kouč byl zklamaný, ale zároveň kluky pochválil za dobrý a odmakaný výkon.

 
 
 

Trenére, nadějné vedení 2:0 jsme ztratili až v závěru utkání. Jak zápas hodnotíte?
Jsem zklamaný, věřil jsem, že utkání dotáhneme do vítězného konce. I když za stavu 2:0 pro nás, jsem věděl, že to bude ještě nesmírně těžké. Síla Opavy dopředu s nepříjemným Smolou a při standardkách je opravdu velká. Měli jsme s tím velké problémy. Soupeř hrál hodně vabank, my jsme měli být chytřejší v tom, dotáhnout nějaké brejky do úspěšného konce. Už jsme však také ždímali poslední síly. Snažili jsme se hrát od první minuty přímočaře, což stálo naše útočníky a záložníky spoustu sil.

Opava vyvinula v poslední čtvrthodině velký tlak, měl jste strach o výsledek?
Strach o výsledek ale museli mít i domácí. Šami (Rostislav Šamánek pozn. red.) a pak také Heli (David Helísek pozn. red.), šli takřka sami na gólmana. Mrzí mě, že jsme i některé další akce nedotáhli na 3:0, to by byl dle mého hřebík. Musím se podívat i na nějaké situace zpětně na videu. Při prvním inkasovaném gólu ležel Doleček na trávníku, nevím, jestli to nebyl faul, těžko říct. Každopádně situace před prvním gólem vůbec neměla nastat, domácím pak narostli křídla.

Bod určitě cenný, ale výhra by nám více přiblížila čelo tabulky...
Pro oba dva týmy remíza moc neřeší, lepší by byl tříbodový zisk. Ale i bod je pro nás na půdě těžkého soupeře cenný, mohli jsme mu uštědřit první porážku v domácím prostředí. Bohužel se to nepovedlo. Kluky ale musím pochválit, protože výkon byl z jejich strany perfektní.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies