FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kučera po výhře nad Šamorínem: Jsem spokojený, ale je stále potřeba se zdokonalovat

Trenér Kučera po výhře nad Šamorínem: Jsem spokojený, ale je stále potřeba se zdokonalovat Z n o j m o - Začíná to zase klapat! Takový rezultát může udělat po tomto týdnu trenér Radim Kučera. Jeho svěřenci po nepovedených zápasech zabrali a po výhře nad Gliwicemi si poradili i se slovenským Šamorínem. Kouč ocenil tempo, pracovitost a ofenzivní i defenzivní práci, když se nám podruhé v řadě povedlo udržet čisté konto.

 
 
 

Tento týden se povedl, dvě čisté konta, dvě výhry proti kvalitním soupeřům. Spokojenost?
Velká spokojenost. Po utkání s Pískem jsem tlačil na to, že musíme zlepšit defenzivu, což se stalo. Hráli jsme proti dvěma těžkých soupeřům, Šamorín mě svojí kvalitou překvapil, má ve svých řadách několik jihoamerických hráčů. Bylo to velmi nepříjemné mužstvo. Utkání jsme přesto zvládli výborně, líbilo se mi tempo. Dařila se nám přechodová fáze, útočníci dobře spolupracovali. Ať už to byl v první půli Kuba Teplý s Jirkou Klímou nebo ve druhém poločase Šami (Rosťa Šamánek pozn. red.) s Jirkou Klímou. Jde vidět, že i do defenzivy umíme pracovat, akorát musíme vstoupit do zápasu pracovitě, ono se to pak vrátí. Ale není prostor na oslavy, je stále potřeba pracovat a zdokonalovat se.

Je Tipsport liga a utkání s Pískem zapomenuto?
Neřekl bych, že zapomenuto. Vždy je dobrá nějaká výstraha a možná to přišlo ve správný okamžik. Musel jsme zvednout prst, mám to pořád v hlavě, možná i hráči. Vědí, že se blíží první mistrovský zápas a každý bojuje o své triko. Je třeba tomu dát všechno. V tréninku i v zápasech je neustále potřeba odvádět maximum. Úspěšnými výsledky si hráči dodávají sebevědomí, rostou.

Martin Štěpanovský odchytal proti Šamorínu celý druhý poločas, jak vypadá jeho budoucnost?
S velkou pravděpodobností zůstane ve Znojmě. Proti Šamorínu zneškodnil minimálně dvě šance soupeře, chtěl bych, aby lépe pracoval nohama. Je tu ale krátkou dobu na to, aby vstřebal vše, co po něm chci. Do začátku soutěže je ještě dostatek času, myslím, že to bude lepší a lepší.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies