FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Výborný výkon, takhle to má vypadat každý zápas, chválil po výhře s Gliwicemi trenér Kučera

Výborný výkon, takhle to má vypadat každý zápas, chválil po výhře s Gliwicemi trenér Kučera R y b n i k - K a m i e ń - To je ono! Mohl si říct po utkání s Gliwicemi konečně trenér Radim Kučera. Jeho svěřenci podali výkon, kterým by se rádi prezentovali i v mistrovských utkáních v jarní části ligy. Spolehlivá defenzivní práce a v ofenzivě produktivita. Znojemský kouč první výhru v přípravě kvitoval. Tím spíš, že to bylo proti silnému protivníkovi.

 
 
 

Trenére, v utkání s Pískem jste po zásluze kritizoval, výkon proti Gliwicím si pro změnu zaslouží jstě pochvalu?
Výborný výkon, co se týče práce do defenzivy. Takhle má vypadat každý zápas, s takovou pracovitostí a s takovým elánem a chutí. Ne jen, že si jdeme zahrát a on to někdo odbrání. Takhle má pracovat všech deset hráč plus brankář. Jsem rád za čisté konto i produktivitu, nebyli jsme pasivní, dali jsme tři krásné góly po pěkných akcích. Po ostudě s Pískem jsme si spravili chuť.

Výhra těší jistě o to více, že to bylo proti silnému protivníkovi?
Bavil jsem se s trenérem Látalem, měl to rozdělené na dvě party. Jedna sestava hrála v sobotu proti Baníku, druhá proti nám. Bylo to tedy rozdělené rovnoměrné, v úplné síle soupeř nehrál. Hráči už příští týden začínají polskou ligu, jsou v jiné fázi přípravy než my. Bylo vidět, že jsou na tom Gliwice fotbalově velice dobře. My jsme jim však znepříjemňovali život velkou pracovitostí i kvalitou v kombinaci. Zápas měl z naší strany perfektní parametry, jsem za to rád, protože jsme v přípravě doposud ještě nevyhráli. Těší mě, že s takto těžkým soupeřem jsme to zvládli.

Konečně se nám po dlouhé povedlo dostat do vedení. Skórovali jsme už ve třetí minutě...
Každý je rád, když vstřelí první gól. My jsme byli tým, který většinou vývoj utkání otáčel. Ve vedení se nám pracovalo samozřejmě lépe, pracovali jsme více z bloku, zatáhli jsme se více na svoji půlku. Každý hráč předvedl do defenzivy maximální nasazení, tři góly v ofenzivě byly třešničkou na dortu. Bylo hodně plusů oproti sobotě.

Kuba Teplý má skvělou fazónu, už šestý gól v přípravě...
Věděl jsem o jeho kvalitách, jsem rád, že do Znojma přišel, a že mu to střílí. Doufám, že mu to vydrží i do sezóny. Je hladový po gólech, tlačí se do koncovky, při zakončení je chytrý. Takhle má vypadat práce útočníka, navíc může hrát na více postech. Věřím, že s k jeho výkonům budou přidávat i další hráči.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies