FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Brzké inkasování vám na psychice nepřidá, ohlíží se za zápasy s Brnem a Pardubicemi Dan Odehnal

Brzké inkasování vám na psychice nepřidá, ohlíží se za zápasy s Brnem a Pardubicemi Dan Odehnal Z n o j m o - Uplynulý týden se nám výsledkově i herně vůbec nevyvedl. Obě dvě utkání Tipsport ligy, které byly na programu, jsme prohráli. Za zápasy se Zbrojovkou a Pardubicemi se ohlížíme v rozhovoru se stoperem Danem Odehnalem. Ten si je pochopitelně vědom, že poslední výkony nejsou ideální. Jako jednu z příčin zmiňuje malou komunikaci na hřišti.

 
 
 

První dvě utkání přípravy se nám výsledkově vydařily, čím to, že zápasy s Brnem a Pardubicemi byly pravým opakem?
To je hodně těžká otázka, kdybych věděl proč to tak je, tak bych se to snažil změnit. Ale tak to prostě v přípravě bývá, že se některé zápasy podaří a některé ne. Je potřeba se z toho poučit a vyvarovat se chyb v dalších zápasech.

V obou dvou utkáních jsme brzy inkasovali, to nám asi taky příliš nepomohlo? Mělo to velký vliv na pohodu a vývoj utkání?
Když brzo inkasujeme, tak to není pro naši psychiku dobré. Na obraně se snažíme pracovat, protože je pravda, že dostáváme hodně gólů. Musíme se zlepšit.

Panuje zklamání z toho, že se nám oba zápasy v Tipsport lize nepovedly? I když se jedná o přípravu, chtěli jsme se porvat o postup, výsledkem však jsou dvě prohry a skóre 2:7...
Samozřejmě jsme se chtěli ukázat a udělat dobrý výsledek, navíc jde o nějaké peníze, které by se daly do klubu, ale především je to příprava a jde o to si něco vyzkoušet a nabrat fyzičku. Budu raději v přípravě prohrávat a vyhrávat v lize.

Když si zpětně vybavím všechny čtyři utkání, na hřišti mi chybí větší komunikace? Vnímáš to také tak?
Je to pravda. Komunikace je důležitá, můžeme tím pomoct jeden druhému a usnadnit si to. Ale máme s tím problém a musíme se na to zaměřit a začít s tím už v trénincích.

Jak se osobně cítíš po necelém prvním měsíci přípravy?
Tréninky jsou na hřišti zábavnou herní formou s míčem a to je daleko příjemnější. Ale i tak je to náročné a bolí mě celé tělo. Bohužel, tak to je, že leden a únor je úporná dřina, ale pak z toho hráč čerpá celý rok.

Hodně klukům neprospívá umělá tráva a vyplývají z toho menší, či větší zranění? Jak to máš s umělou ty?
Mám problém s operovaným kolenem a to na umělé trávě hodně trpí, takže se s tím hodně peru, ale bohužel u nás není jiná volba a musím se s tím vyrovnat.

V zimní přípravě je intenzita tréninků i utkání větší. Hráči se vidí prakticky každý den. Jak to je s nadsázkou s ponorkou. Sleduješ už po čtrnácti dnech něco takového nebo je to všechno v pohodě?
Zatím ponorka není, ale je pravda, že spolu trávíme hodně času a občas někdo vybuchne. Každý si ale vybíráme jiný den. (s úsměvem) Navzájem to chápeme, takže se tolerujeme. Parta je dobrá, nemáme problém.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies