FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Áčko pokračuje v dvoufázových trénincích, kádr opustil Krešimir Pajdić

Áčko pokračuje v dvoufázových trénincích, kádr opustil Krešimir Pajdić Z n o j m o - Naši fotbalisté mají za sebou čtvrtý den společné zimní přípravy a v nohách také první zápas. Po středečním utkání s Jihlavou však i ve čtvrtek následovala perná dřina. Trénovalo se opět dvoufázově, nechyběla ale pochopitelně nutná regenerace, jež probíhá v hotelu Happy Star. Kádr také doznal určitých, byť drobných změn. Opustil jej hráč na zkoušku chorvatský záložník Krešimir Pajdić.

 
 
 

Po utkání s Jihlavou se trenér rozloučil s chorvatským záložníkem Krešimirem Pajdićem. S týmem naopak i nadále zůstává útočník Denis Frimmel a také bulharský stoper Ivan Atanasov.

Trenér Radim Kučera musí počítat první zdravotní trable svých svěřenců. Bolavé koleno trápí Dana Odehnala, částečně indisponovaní jsou David Helísek s Rosťou Šamánkem, kteří však absolvovali dopolední trénink. Společnou dopolední jednotku absolvoval i Patrik Bogner, odpoledne už ale trénoval taktéž kvůli obtížím individuálně. Problémy trápí Bogiho už od pondělí. Do tréninkového procesu se naopak opět zapojil Oleksiy Chereda. Smůlu mají naši mladíci z U19. Zraněné koleno připravilo o zápas v Jihlavě útočníka Radoslava Nováka. Horečka pak skolila Pepu Rapoucha.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies