FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První zápas v přípravě nás zavede na půdu prvoligové Jihlavy, nastoupí i nové posily

První zápas v přípravě nás zavede na půdu prvoligové Jihlavy, nastoupí i nové posily Z n o j m o - Ve středu načneme proti Vysočině Jihlava seriál zápasů v zimní přípravě. Na půdě prvoligového soupeře se trenéru Kučerovi poprvé představí hráči na zkoušku i nové posily, do hry by se dle slov kouče měli dostat všichni hráči, které má momentálně k dispozici. I pro Jihlavské to bude první test v přípravě, utkání startuje ve 13:00. Utkání bude určitě pikantní pro Rosťu Šamánka, který v Jihlavě strávil celý podzim. Ale i pro Jirku Klímu, který stejně jako Šami na jihu Moravy hostuje a také pro čerstvou posilu Kubu Teplého. Ten v jihlavském dresu nasbíral sedm prvoligových startů.

 
 
 

Nové posily se v zápase s Jihlavou určitě ukáží, říká trenér Kučera

Čeká nás první přípravné utkání? Dáte prostor více hráčům nebo nastoupí užší sestava?
V úvodních dvou zápasech dám prostor více hráčům.


PŘÍPRAVNÝ ZÁPAS
Středa
11. ledna
13:00 hod.
on-line Twitter

VYSOČINA JIHLAVA

1.SC ZNOJMO FK

AREÁL NA STOUPÁCH, JIHLAVA

Takže naskočí i obě čerstvé posily Kuba Teplý s Davidem Štrombachem?
Posily se ukáží v utkání s Jihlavou stoprocentně. To platí i o hráčích na zkoušku, budou mít dva zápasy na to, aby se mi ukázaly v tom nejlepších světle. Pak už zkoušet příliš nebudu, což se týká i prvního zápasu v Tipsportlize.

S A-týmem trénuje také patnáctiletý gólman Matěj Šnepfenberg. Neuvažujete, že byste ho nasadil do nějakého přípravného utkání?
Z hostování se vrátil Jakub Konvalina, takže prim bude hrát v přípravných zápasech Jirka Doleček s Kubou. Ale uvidíme, možné je vše.

V patnácti je už tak velkou zkušenosti být v zimní přípravě s A-týmem...
Na tréninky s námi bude chodit nadále a zapojovat se. Nasadit ho do přípravného utkání by byl možná až moc velký skok. Důležité je pro něj momentálně to, aby se zapojoval do mužského tréninkového procesu.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies