FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První den společné zimní přípravy. Tabata i hřiště v Jevišovicích

První den společné zimní přípravy. Tabata i hřiště v Jevišovicích Z n o j m o - Chvíli oddechnout si mohli hráči v první den společné zimní přípravy pouze při ranním přivítání s trenérem a realizačním týmem. Pak už následovala dřina, dřina, dřina. Vše načal dopolední kruhový trénink tradičně pod zkušeným dohledem Tomáše Fialy. Odpoledne už si pak svěřenci trenéra Radima Kučery užili poprvé i míče na hřišti s umělou trávou v Jevišovicích.

 
 
 

Byl to náročný první den zimní přípravy, ovšem všichni hráči plnili v prosinci a především pak první lednový týden individuální plán, takže se dostavili dobře připraveni. Hned z rána je však nepotěšila neoblíbená váha. Pak už se "jelo" na plné obrátky - jak bývá v přípravě zvykem, dvoufázově. Dopoledne tabata, odpoledne pak hřiště v Jevišovicích. Zde se k pětadvacetičlennému kádru připojili i naše mladé gólmanské talenty Jiří Koukal a teprve patnáctiletý Matěj Šnepfenberg.

Hráč na zkoušku Denis Frimmel

Denis Frimmel je odchovancem brněnské Zbrojovky. Ta tehdejší brněnské béčko si připsal v sezóně 2011/12 dva starty v MSFL. V roce 2013 přestoupil do Slovanu Liberec, kde si tak připsal premiérové starty v první lize. Celkově nastřádal v libereckém dresu tři. Mezitím stihl i hostování v tehdy druholigovém Kolíně. Povětšinou však nastupoval v Juniorské lize, kde si v sezóně 2015/16 připsal parádní bilanci 17 gólů ve dvaceti zápasech. Aktuálně působí v Líšni, která hraje MSFL. Líšeň je po podzimu na posledním místě tabulky, přesto třiadvacetiletý útočník dokázal sedmkrát skórovat.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies