FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Stále se hledá optimální sestava, říká před Sokolovem asistent trenéra Roman Vojvodík

Stále se hledá optimální sestava, říká před Sokolovem asistent trenéra Roman Vojvodík Z n o j m o - Tradiční povídání o následujícím soupeři, kterým bude v pátek Sokolov, jsme tentokrát vedli s asistentem trenéra Kučery Romanem Vojvodíkem. Ten upozorňuje na to, že Sokolov je velice herním týmem, ostatně hodně potrápil i Sigmu Olomouc. Nicméně zmínil, že to nic nemění na tom, že cílem je uspět nejenom v tomto utkání, ale i ve zbývajících dvou domácích zápasech.

 
 
 

Poslední utkání jsme odehráli už ve středu. Nebylo to tak na podzim poprvé, co jsme měli do dalšího duelu delší pauzu. Jak probíhal v tomto ohledu tréninkový proces, byl intenzivnější?
Samozřejmě se tréninkový proces musí přizpůsobit tomu, že jsme hráli už ve středu a dlouhé pauze. Snažíme se tým udržovat stále na špičkách, v intenzitě a koncentraci. Rozhodně jsme v tréninku nepolevili, právě naopak.


13.k FNL
Pátek
28. Října
18:00
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO FK

FK BANÍK SOKOLOV

STADION HORNÍ PARK

Do konce tohoto roku nás čekají ještě čtyři utkání, z toho hned tři na domácí půdě. Máte s trenérem Kučerou nějakou metu, kolik byste chtěli získat bodů? Nebo se jde klasicky zápas od zápasu?
Ideální by bylo doma vše vyhrát a nalákat diváky na stadion a svoji stranu. Získat i nějaký bodík venku. Byli bychom pochopitelně alibisté, kdybychom řekli, že nechceme doma vyhrát, chceme vyhrát všechny tři utkání, které nás ještě na podzim doma čekají. Neříkám, že se to vždy bude vyvíjet podle našich plánů, ale cíl to je. Získat body a posunout se v tabulce výš.

Sokolov je v posledních kolech hodně produktivní, v minulém utkání remizoval s Frýdkem-Místkem 3:3. Očekáváte, že se stejnou ofenzivní chutí přijede i v pátek do Znojma?
Sokolov už máme nasledovaný. Je to hodně herní tým. To co předvádí doma, bude určitě předvádět i tady. Je to nepříjemný soupeř, jak už bylo zmíněno, má rád míč. Viděli jsme utkání s Olomoucí, kde určitě nebyl Sokolov horšíme týmem. (Sokolov prohrál 1:2 pozn. red.) Poslední utkání s Frýdkem-Místkem se i na těžkém terénu dařila našemu pátečnímu soupeři kombinace. Ale my chceme opravdu vyhrát a tři body by byl pro nás úspěch.

Z posledních tří utkání máme tři body. U trenéra Kučery nepanovala velká spokojenost s herním projevem a to především v Olomouci...
Olomouci jsme výhru usnadnili svým výkonem. Nějaká spokojenost s dosavadními výkony nevládne, kluci mají určitě navíc. Nevíme, v čem to je, jestli v sebevědomí nebo v něčem jiném. Stále se hledá optimální sestava.

I vzhledem k předchozí otázce se sestava točí a stále se hledá ideální varianta. Pro nás komplikace, ale pro soupeře na druhou stranu nevýhoda v tom, že si nemůže být jistý, kdo v pátek nastoupí...
(s úsměvem) Otazníky samozřejmě máme. Hráči, co jsou na lavičce, čekají na svou šanci, když se prohraje. Všichni hráči kádru jsou určitě napjatí, kdo se objeví v základní sestavě.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies