FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nepožitek stíhá Vašíčka, Helísek se blíží ke stovce startů

Nepožitek stíhá Vašíčka, Helísek se blíží ke stovce startů Z n o j m o - Po delším čase jsme zabrousili do statistik a můžeme si připomenout dvě zajímavé. Počet startů ve znojemském dresu ve Fortuna národní lize a také počet gólů. V tabulce startů stále vládne Tomáš Okleštěk, v tabulce vstřelených branek pak Václav Vašíček. Oba dva však mohou být brzy překonáni.

 
 
 

Nejvíce startů ve druhé lize ve znojemském dresu nasbíral nyní již hráč Karviné Tomáš Okleštěk, celkově nastoupil ke 102 utkáním, jen o jeden start méně má obránce Roman Hříbek. Ke stovce měl blízko i Todor Yonov a Matúš Lacko. Ze současných hráčů 1.SC má nejblíže k této metě David Helísek, který doposud nasbíral 88 startů. A také kapitán Tomáš Cihlář, jenž si připsal startů 80 a nebýt zranění, na stovku by již určitě dosáhl.

Primát nejlepšího střelce Znojma ve Fortuna národní lize drží již dlouhou dobu Václav Vašíček (nyní Olomouc), který nastřílel 20 branek. V minulých sezónách ho zdatně doháněli David Ledecký a Libor Žondra, oba dva však v létě přestoupili a zastavili se tak na 18 gólech. Nejblíže k překonání Váši má tak Radim Nepožitek. Nepo vstřelil minulou středu za Znojmo šestnáctý gól v druhé lize. Na dorovnání Váši mu tak chybí pouhé čtyři přesné zásahy.

NEJVÍCE STARTŮ ZA ZNOJMO VE FNL
TOMÁŠ OKLEŠTĚK 102
ROMAN HŘÍBEK 101
MATÚŠ LACKO 97
TODOR YONOV 93
DAVID HELÍSEK 88
TOMÁŠ CIHLÁŘ 80
RADIM NEPOŽITEK 79
DAN ODEHNAL 69
JOSEF HNANÍČEK 69
TOMÁŠ LUKÁŠ 59
NEJVÍCE GÓLŮ ZA ZNOJMO VE FNL
VÁCLAV VAŠÍČEK 20
DAVID LEDECKÝ 18
LIBOR ŽONDRA 18
TOMÁŠ OKLEŠTĚK 17
RADIM NEPOŽITEK 16
TODOR YONOV 12
ŠIMON ŠUMBERA 9
JAN PÁZLER 9
ROSTISLAV ŠAMÁNEK 8
STIJEPO NJIRE 8
MAREK HEINZ 8
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies