FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Výběr OFS Znojmo U13 kraloval na mezinárodním turnaj i za přispění 1.SC

Výběr OFS Znojmo U13 kraloval na mezinárodním turnaj i za přispění 1.SC Z n o j m o - Na umělé trávě v Hrušovanech nad Jevišovkou byl sehrán mezinárodní turnaj čtyř výběrů - tým okresu Znojma, tým okresů města Brno, Bratislavy a Trnavy. Znojemský výběr celému turnaji kraloval a dosáhl tak velkého úspěchu. Ze tři utkání neztratil ani bod. Na úspěchu se podílelo i pět hráčů 1.SC Znojmo a také naši trenéři Václav Dvořák a Zdeněk Mička. Gratulujeme!

 
 
 

Výběr Znojma nebyl v konkurenci, která se v Hrušovanech sešla, favoritem. Ovšem nakonec všechny překvapil. Bez ztráty bodů projel turnajem jako nůž máslem. A to i za výrazného přispění 1.SC Znojmo. Útočník našich starších žáků Filip Vecheta získal ocenění pro nejlepšího střelce turnaje.

VÝSLEDKY

OFS Znojmo - MěFS Brno 3:0
Branky Znojma:
Vecheta 2, Kohoutek

OFS Znojmo - ObFZ Trnava 2:1
Branky Znojma:
Beníček, Vorel

OFS Znojmo - ObFZ Bratislava město 2:0
Branky Znojma:
Vecheta 2

ObFZ Trnava - MěFS Brno 2:1

ObFZ Trnava - ObFZ Bratislava město 3:0

ObFZ Bratislava město - MěFS Brno 4:0

Konečné pořadí:

KONEČNÉ POŘADÍ
1. OFS ZNOJMO 9 bodů / skóre 7:1
1. ObFZ TRNAVA 6 bodů / skóre 6:3
1. ObFZ BRATISLAVA: 3 body / skóre 4:5
1. OFS MěFS BRNO: 0 bodů / skóre 1:9

TÝM OFS ZNOJMO REPREZENTOVALI: Tomáš Hamza, Filip Vecheta, Ota Kohoutek, Jakub Vorel a Tomáš Vocilka (všichni 1. SC Znojmo), Kamil Kučma, Václav Morkus, Kryštof Pintera, Martin Peřinka a Adam Lustig (všichni FK Znojmo), Aleš Čížek, Tadeáš Kalabis a Damián Demeter (všichni Přímětice), Petr Veselý a Daniel Horák (oba Dobšice), Hynek Horák (Hor. Kounice), Petr Černý (Miroslav) a Roman Beníček (Hrušovany).
Trenéři: Václav Dvořák a Zdeněk Mička (oba 1.SC Znojmo)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies