FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

S CASHBACK kartou 1.SC Znojmo se opět vyhrávalo

S CASHBACK kartou 1.SC Znojmo se opět vyhrávalo Z n o j m o - Jak už jsme v minulém týdnu zmiňovali, velká srpnová a záříjová soutěž s CASHBACK kartou měla své vyústění v předání cen výhercům na domácím utkání s Varnsdorfem. Nechyběla ani zápasová soutěž o poukázku na nákup v obchodním řetězci Kaufland, i ta našla svého majitele. Mít svoji CASHBACK kartu se zkrátka vyplatí a je to ZDARMA!

 
 
 

O přestávce domácího utkání s Varnsdorfem jsme předali cenu za srpnovou a záříjovou soutěž s CASHBACK kartou panu Jiřímu Smolkovi. Pan Jiří obdržel permanentní vstupenku na sezónu 2016/17, pokaždé když nyní půjde na domácí zápas 1.SC, může si říct, mám to zadarmo! Kšiltovka a dres 1.SC Znojmo zatím na své předání čekají, ale brzy se dostanou do rukou svých majitelů.

VÝHERCI SOUTĚŽE
Antonín Maxera Dres 1.SC Znojmo
Jiří Bajcar Kšiltovka 1.SC Znojmo
Jiří Smolka Permanentní vstupenka

Vítěz zápasové soutěže o poukázku v nákupním řetězci Kaufland

Tentokrát se usmálo štěstí na Kamilu Vechetovou, která je držitelem CASHBACK karty a navštívila utkání s Varnsdorfem. Cenu za ní přebral její syn a velká naděje znojemského fotbalu Filip Vecheta. I na další domácí utkání (28. října se Sokolovem) je pro držitele fanouškovské karty, kteří navštíví zápas, připravena cena. A bude velmi zajímavá a praktická. Prozrazovat ale zatím nebudeme.

Jak získat fanouškovskou kartu?

Zaregistrovat se a získat fanouškovskou kartu výhod můžete pomocí registračního formuláře přímo na webu registrace cashbackcard . Za každý nákup s kartou 1. SC Znojmo u partnerů Lyoness dostanete slevu a zároveň se stáváte sponzorem Vašeho oblíbeného týmu.

Karta Lyoness není bankovní karta - nelze s ní platit. Na kartu se načítají Vaše nákupy, ty Vám vrací peníze.

Chci podpořit 1. SC Znojmo, kde mám s kartou nakupovat?
Obchodní partnery ve Znojmě na www.lyoness.cz – Najít Shopy – Vyhledat obchodníka.

Poradí mi někdo, jak kartu využívat na 100%, abych šetřil více a co nejvíce podpořil 1. SC Znojmo?
Ano, náš poradce Vám rád vše vysvětlí, stačí zavolat na 606 10 10 77, nebo poslat mail na info@reklamajoura.cz.

Nakupuji jen online, můžu také nákupy online podpořit 1 SC Znojmo a šetřit?
Ano, i na tuto možnost jsme připraveni. Můžete mít slevu u největších online obchodu jako je:

www.kasa.cz, www.mall.cz, www.parfums.cz, www.booking.com, www.hotely.cz, www.ebay.com, www.nakupvakci.cz, www.pepa.cz, www.slever.cz, www.zoot.cz a spousta dalších online obchodu.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies