FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Že mi gól v televizi nepřipsali? Já si ho do deníčku píšu, smál se kapitán Tomáš Cihlář

Že mi gól v televizi nepřipsali? Já si ho do deníčku píšu, smál se kapitán Tomáš Cihlář Z n o j m o - 3. května 2014 v prvoligovém utkání při výhře 4:1 nad Libercem. Od té doby čekal kapitán Tomáš Cihlář na gól. Dočkal se ve středečním televizním utkání proti Varnsdorfu. Jeho volej byl parádní a znamenal naše vedení 1:0, duel jsme si sice poté zkomplikovali, dotáhli jsme jej však do vítězného konce 2:1. Klíč k rozluštění střelce našeho prvního gólu byl ale složitější. TV rozklíčovala jako autora branky Jirku Klímu, v zápise o utkání je ale uveden náš kapitán, urodilo se tak menší gólové dilema.

 
 
 

Tome, krásný volej u našeho prvního gólu...
Trenér říkal, že to máme doplňovat, kdyby se to náhodou odrazilo, tak jsem tam byl. Řekl jsem si, že to trefím z první a šlo to přes dvě teče. Nevím, jestli to připsali mě, ale já si ho do deníku počítám. (s úsměvem)

V TV ho připsali Jirkovi Klímovi?
Právě proto říkám, že já si ho píšu. (smích) Ale je to jedno, hlavně, že to tam padlo a vyhrálo se. (v zápisu o utkání je jako autor uveden Tomáš Cihlář pozn. red.)

Čím to, že jsme po vedoucím gólu opět polevili stejně jako proti Vítkovicím?
Když dostaneme gól, tak zapneme, když ho dáme, tak přestaneme. Nevím, jestli je to uspokojením s vedením, začneme ztrácet míče, nechodíme do soubojů.

V obraně to byla proti Varnsdorfu poměrně náročná práce, zvláště v druhé půlce prvního poločasu...
Varnsdorf to hrál hodně na Jakubova, který vyhrával souboje. Snažili jsme se to nějak eliminovat, ale bylo to těžké.

Byla o přestávce hodně velká bouřka v kabině? Procházel jsem kolem kabiny a doléhalo to až za dveře...
Nějaké hromy, blesky létaly.

Přišel po prohře na Žižkově s třemi body proti Varnsdorfu větší klid před "šlágrem" se Sigmou Olomouc?
Na Žižkově to bylo takové utkání s dvěma šancemi na obou stranách, oni toho využili, my ne. Proti Varnsdorfu jsme samozřejmě na domácí půdě chtěli vyhrát, někam se posunout a pojistit si místo v první polovině tabulky. Zvládli jsme to, nyní nás čeká Olomouc.

V útoku proti Varnsdorfu poprvé společně mladíci Klímič (Jiří Klíma pozn. red.) s Rybkou (Petr Rybička pozn. red.), ve středu zálohy Dominik Urbančok. Jak si viděl obměnu sestavy oproti nedělnímu utkání na Žižkově?
Dostali šanci zase další hráči, kluci se rvali, ale měli to těžké, hráli zády k bráně, je složité míč udržet. Ale i takové zápasy jsou. Získávají zkušenosti a tím se posouvají dále.

Bavili jsme se o tom, že obrana to měla těžké. Bolel tento zápas hodně, Monti (Lukáš Motal pozn. red.) si odnesl šrám, Svozka (Jaroslav Svozil pozn. red.) pár stehů...
Každé utkání je o soubojích. Fotbal je kontaktní sport a souboje zkrátka podstoupit musíme a musíme počítat, že z toho může být nějaký šrám.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies