FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V kabině byla o přestávce bouřka, hráči si o to koledovali, říká po výhře nad Varnsdorfem trenér Kučera

V kabině byla o přestávce bouřka, hráči si o to koledovali, říká po výhře nad Varnsdorfem trenér Kučera Z n o j m o - Absolutní spokojenost? Tu byste u trenéra Radima Kučery po výhře 2:1 nad Varnsdorfem hledali jen obtížně. Kouč samozřejmě bral výhru všemi deseti, k výkonu svých svěřenců měl však řadu výhrad. Především pak v první půli, po které musel v kabině i zvednout hlas. Nakonec to svůj efekt mělo a tabulce máme v kolonce bodů číslovku 18.

 
 
 

Trenére, jak byste zhodnotil utkání? Vypadalo to, že poté, co jsme vstřelili úvodní gól, jsme přestali hrát?
Ne, že to vypadalo. My jsme přestali hrát. Tyto výkyvy jsou pro mě nepochopitelné, s hráči to budu muset rozebrat. Máme to tak, že buď doháníme výsledek a vždy se zvedneme nebo jako v případě Vítkovic dáme první gól a přestaneme hrát. Soupeř chytne utkání do svých rukou a je na tom lépe. S Varnsdorfem jsme si koledovali o vyrovnání a to se také stalo. Věděli jsme, že Varnsdorf má silné standardní situace a dostaneme gól z dlouhého autu. V druhé půli jsem poslal do hry nové hráče, myslím, že se to zlepšilo, ale zase jsme nedohráli spoustu zajímavých možností. Měli jsme to dohrát daleko lépe. Ať už z taktického hlediska, kdy jdeme do přečíslení, nebo uhrát aut, roh, cokoliv, podržet míč vepředu. Varnsdorf hrál po našem druhém gólu vabank a volil nákopy.

Udělal jste oproti nedělnímu utkání na Žižkově několik změn v sestavě, jak jste byl spokojený?
Prostřídal jsme to, protože jsme hráli neděle, středa. Varnsdorf to měl v tomto pohledu ještě těžší než my. Hlavně jsem prostřídal ofenzivní hráče, kteří byli vytížení. Chtěl jsem to okysličit. Chtěl bych sestavu nějakým způsobem ustálit, ale zatím to nejde, protože jeden zápas jsou výkony výborné a druhý horší. Hráči si svými výkony o základní sestavu říkají sami. Pořád hledám optimální jedenáctku, vždy myslím, že se mi vykrystalizovala a potom přijde například zranění, špatný výkon.

V druhém poločasu se dožadovali hosté penalty po souboji Helíska s Dordičem, jak si tu situaci viděl?
Z mého pohledu nevím, vůbec to nedokáži posoudit. Hráč spadl, jestli to byla penalta možná bude vidět na televizním záznamu a nebo to bude vědět jen sám hráč. K té situaci hlavně nemuselo vůbec dojít, špatně vyřešíme věc v ofenzivní části a pak je z toho brejk a tohle.

Na konci utkání jste se hodně zlobil, že jsme více nedokázali podržet míč a některé situace nedohrávali dobře...
Mrzí mě tyto situace, nevím, z čeho to plyne. Když vedeme 1:0, máme patnáct bodů v tabulce, sebevědomí by mělo být nahoře. Nehrajeme o postup, ale chceme být v horní polovině tabulky. Začátek utkání jsme měli dobrý, dáme gól a přestaneme hrát. A abych se vrátil k otázce. U konce, když to máme v klidu dohrát nebo přidat třetí gól, tak jsou situace, kdy běžíme 3 na 2, vlevo nebo vpravo je volný hráč... Nevím, jestli hráči honí svoje osobní statistiky a nebo hrají o výsledek? Hrají o výsledek, což je například přihrát volnému spoluhráči vedle, to je vždy na řešení každé jednotlivé situace. Tohle samozřejmě s hráči budu při hodnocení rozebírat a ptát se na to.

V kabině byla o přestávce celkem pořádná bouřka, byla největší od té doby, co jste ve Znojmě?
Nevím, jak víš, že byla bouřka, asi jsi to slyšel. Jo, letos to byla největší bouřka, hráči si o to koledovali.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies