FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dvě utkání ve čtyřech dnech? Ano, ve středu dorazí do Znojma Varnsdorf

Dvě utkání ve čtyřech dnech? Ano, ve středu dorazí do Znojma Varnsdorf Z n o j m o - V neděli zápas na Žižkově, hned ve středu pak domácí duel s Varnsdorfem. Na odpočinek není čas, ve hře jsou opět důležité body. Po šesti zápasech jsme byli v Praze poraženi a rádi bychom opět nastartovali úspěšnou sérii. Utkání startuje na Městském stadionu v Horním parku od 17 hodin. Všechny fanoušky srdečně zveme.

 
 
 

Hrát dvě utkání ve čtyřech dnech? Rozhodně nic příjemného. Na odpočinek nebylo příliš času. Trenér Radim Kučera tak nevyloučil, že by se do hry mohli dostat hráči, kteří v neděli byli připraveni na lavičce náhradníků. Otazník visí nad startem stopera Radka Mezlíka, který musel kvůli naraženým žebrům střídat po prvním poločase v utkání se Žižkovem.


11.k FNL
Středa
12. Října
17:00
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO FK

FK VARNSDORF

STADION HORNÍ PARK

Náš středeční soupeř z Varnsdorfu je na tom z hlediska času na odpočinek ještě hůře. Svoje utkání totiž hrál v neděli odpoledne (prohra Varnsdorfu 0:1), které skončilo v 18 hodin. Severočechy navíc čeká náročná a dlouhá cesta na jih Moravy. Varnsdorfští by přitom chtěli ve Znojmě uspět. Na výhru čekají čtyři utkání, na jakýkoliv bod pak utkání tři. V Sokolově měli dobře našlápnuto, ale o výhru přišli v posledních minutách. Doma s Vlašimí je popravila penalta. V tabulce je tak Varnsdorf momentálně na 11. místě dvanácti body.

Druhý tým sezóny 2014/15 má v aktuální sezóně hodně mladý tým a v útoku zbraň hromadného ničení a čerstvě oceněného Hráče měsíce září Alexandra Jakubova. Aktuálně nejlepší střelec Fotbalové národní ligy se šesti přesnými zásahy se může pochlubit skvělou formou. V kádru najdeme i tradiční opory Pavlo Rudnytskyyho či Petra Zierise.

Vzájemné zápasy v minulé sezóně vyzněly lépe pro naše barvy Na podzim jsme doma zvítězili po dvou brankách Rosti Šamánka 2:0. Na jaře jsme si pak připsali ve Varnsdorfu vysokou výhru 6:0, když hráli domácí více jak polovinu utkání o deseti.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies