FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Stadion ve Znojmě je prý po rekonstrukci velmi hezký, těším se, říká lvíče Michal Trávník

Stadion ve Znojmě je prý po rekonstrukci velmi hezký, těším se, říká lvíče Michal Trávník Z n o j m o - Záložník Michal Trávník je v současné reprezentační jednadvacítce zástupcem kapitána a také s dvaadvaceti starty i nejzkušenějším hráčem. Při zranění Aleše Čermáka tak povede lvíčata při pátečním utkání s Moldavskem s kapitánskou páskou. Hráč Jablonce se přiznal, že se do Znojma těší, je zvědavý na zrekonstruovaný stadion. Pochopitelně si pak přeje, aby náš výběr v pátek uspěl.

 
 
 

Byl jste členem týmu na loňském evropském šampionátu v Česku a pokračujete i v tomto cyklu. V čem vidíte rozdíl?
Ta předchozí jednadvacítka nemusela hrát kvalifikaci, veškeré přípravné zápasy byly směrovány na samotný šampionát. Teď je to jiné, místo přátelských zápasů se hraje kvalifikace. Je těžká a záleží na každém bodu.


KVALIFIKAČNÍ MEZISTÁTNÍ UTKÁNÍ
Pátek
7. října
18:00 hod.
FOTBAL.CZ

ČESKÁ REPUBLIKA U21

MOLDAVSKO U21

STADION V HORNÍM PARKU

Dají se porovnat hráčské kádry obou výběrů?
Až teď, s odstupem času, si člověk uvědomuje, s jakými hráči měl možnost hrát. Vždyť několik se dostalo do zahraničí a hrají v Anglii, v německé, italské nebo belgické lize. Ale i tento kádr má nadějné hráče, kteří mají podobnou možnost postupu ve své kariéře.

V Belgii jste byli kousek od postupu na turnaj Polsku, jak jste prožíval ten závěr zápasu?
Byl jsem zklamaný, jako všichni. Bylo to opravdu o kousek. Ale věříme, že toto mužstvo má na to, aby na turnaj postoupilo. Teď je potřeba hlavně vyhrát s Moldavskem a pak se uvidí, buď Belgie zaváhá v Černé Hoře, nebo se porveme o postup přes baráž.

Pocházíte z Moravy, zahrál jste si někdy ve Znojmě?
Kdysi jsem tu hrál za dorost, ale nebylo to na tomto stadionu. Prý je po úpravách velmi hezký, tak se docela těším.

Váš současný jablonecký spoluhráč, brankář Vlasta Hrubý, by vám mohl vyprávět. Už na to došlo?
Abych přiznal, ještě na to nebyl čas ani prostor. (s úsměvem)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies