FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Petr Kirschner pečetil gólem kanonádu Vyškova, ten momentálně vévodí MSFL

Petr Kirschner pečetil gólem kanonádu Vyškova, ten momentálně vévodí MSFL Z n o j m o - Tento víkend postavil našim mladíkům na hostování do cesty další třetiligové soupeře a zkoušky. Třebíč v základní sestavě s Patrikem Bognerem zvítězila v derby proti Velkému Meziříčí 3:1. V utkání Vyškova proti Otrokovicím se prosadil Petr Kirschner. Kirša pečetil vysoké vítězství 5:1 a Vyškovští se rázem vyhoupli na první místo tabulky. Roman Nehyba šel do hry v průběhu druhé půle jako střídající hráč.

 
 
 

PATRIK BOGNER (Základní sestava 89 minut, žlutá karta) / Třebíč - Velké Meziříčí 3:1

Bogi byl v utkání hodně vidět, dostal se do několika dobrých příležitostí, ale vylámal si zuby na brankáři Velkého Meziříčí Krulovi. Můžeme zmínit konkrétně 15. minutu, kdy se dostal do úniku, udělal kličku obránci, následně však neprocpal míč gólmanovi mezi nohama. Ve druhém poločase, konkrétně 77. minutě, pak chyběly Patrikovi ke skórování jen centimetry. Třebíč i tak ale slavila v derby výhru a zvítězila 3:1. Horáckému klubu se na úvod sezóny daří skvěle, na svém kontě má devět bodů a v tabulce je na třetím místě.

JAKUB KONVALINA

Kuba Konvalina byl v utkání proti Velkému Meziříčí v roli náhradníka. Chytal jeho brankářský kolega Soukup. Oba dva gólmani se střídají po třech odchytaných utkáních. Příští zápas už tak bude opět chytat Kuba.

*Za Třebíč odehrál celé utkání Petr Vavřík

PETR KIRSCHNER (Základní sestava 88 minut, gól, asistence, žlutá karta) / Vyškov - Otrokovice 5:1

Jak ukazují úvodní zápasy Vyškova v MSFL, Petr Kirschner se zařadil mezi hráče, kteří patří stabilně do základní sestavy. A Vyškov válí, v sobotu přejel Otrokovice 5:1. Kirša přispěl k drtivé výhře asistencí na třetím gólu a sám uzavřel skóre utkání pátým gólem. Vyškov je po čtyřech kolech MSFL neporažen a vévodí tabulce s 10 body o skóre před Uničovem. Mimochodem skóre je hodně vypovídající - 11:3.

ROMAN NEHYBA (Střídající hráč 23 minut) / Vyškov - Otrokovice 5:1

Roman tentokrát v základní sestavě nenastoupil. Na hřiště se dostal v 67. minutě za stavu 3:1 pro domácí tým.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies