FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Víme o kvalitách Kaloda, ale nebude to jen o něm, přemítá před Budějovicemi trenér Kučera

Víme o kvalitách Kaloda, ale nebude to jen o něm, přemítá před Budějovicemi trenér Kučera Z n o j m o - V pátek zajíždíme na půdu dosud neporažených Českých Budějovic. Trenér Radim Kučera ví, že nás na jihu Čech nečeká nic jednoduchého. Dynamo nejen, že ještě neprohrálo, ale zatím ani neinkasovalo. V útoku má pak silnou zbraň v podobě Richarda Kaloda. Právě tyto silné stránky náš kouč zmínil i v rozhovoru.

 
 
 

Pokud se podíváme na tým Českých Budějovic po třech odehraných kolech, je třeba zmínit dvě věci - žádný inkasovaný gól a všechny tři budějovické góly vstřelil Richard Kalod...
Jasné dva ukazatele Českých Budějovic po třech odehraných kolech. Myslím, že v otázce defenzivy je to práce celého mužstva. Čeká nás hodně těžký soupeř, udržet třikrát čisté konto je dobra vizitka. Budeme se snažit hrát pořád svoji hru, doufám, že budeme první tým, který je překoná. Víme o kvalitách Kaloda, budeme ho muset pokrýt a dát si na něj pozor, protože je opravdu nebezpečný. Myslím ale, že to nebude jen o něm, je tam i Táborský, který dokáže dát gól. Z druhé strany Pešek, pokud bude hrát na kraji. Tým je to nepříjemný, teď uhrál bod ve Varnsdorfu, my jsme doma prohráli. Hodně otevřený zápas.


4. k. FNL
Pátek
26. srpna
18:00 hod.
On-line Twitter

DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE

1.SC ZNOJMO FK

Stadion Střelecký ostrov

V Dynamu už nepůsobí špílmachr Jan Šimák. Podle dosavadních výsledků se ukazuje, že Jihočeši jeho ztrátu dokázali nahradit?
Přišli zkušení hráči, Šourek, Čermák. Myslím si, že náhradou za Šimáka je Ivo Táborský. Šimák byl sice zkušenější, prošel si Bundesligou, ale Táborský je také kvalitní fotbalista a dokáže ho zastoupit. Budějovické mužstvo na mě působí dojmem dobré obrany a snaží se chodit do rychlých kontrů, má nacvičené dobré signály. Na to vše si musíme dávat pozor. Jak už jsem zmiňoval, není to vyloženě o jednom hráči, i když bych byl nerad, aby nám dal Kalod opět gól.

Ještě se vrátím k pátečnímu utkání. Prohrálo se, ale hráči mohou cítit určitý pocit křivdy. Nebude je to ovlivňovat v Českých Budějovicích?
Prohra s pocitem křivdy...samozřejmě nějaký takový pocit může být, ale bylo to i tím, že jsme nedali šance. Prohráli jsme, ale na druhou stranu musím vzít v potaz, že jsme hráli proti kvalitnímu soupeři. Myslím, že jsme předvedli dobrý výkon. Kluky jsem za něj pochválil, samozřejmě na za prohru a některé chyby, které tam byly. To jsme si vše ukázali. Pochválil jsem je za to, jak dokázali kombinovat a byli silní na míči. Šli do zápasu s tím, že odvedli maximální výkon. Bohužel výsledek byl pro nás hodně hořký a trpký a neodpovídal průběhu hry. Bylo to hodně kruté.

Po výhře ve Vlašimi nebyla nutnost měnit základní jedenáctku. Po Opavě bude tendence ji změnit asi větší?
Tendence bude větší. Jsou tu hráči, kteří si šanci zaslouží. Když přijde špatný výsledek, tak se většinou sáhne ke změnám. Když to šlape není vyloženě důvod do sestavy sahat, bylo by to kontraproduktivní. Mám tři otazníky, kde bych chtěl změny udělat. Do utkání je ještě času dost, možná nějaká změna proběhne, možná ne.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies