FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dva pokutové kopy a výhra, s Hlučínem si poradila i U17

Dva pokutové kopy a výhra, s Hlučínem si poradila i U17 Z n o j m o - U16 porazila Hlučín po dramatickém boji, zápas naší U17 se stejným soupeřem byl mnohem jasnější. Svěřenci trenéra Steinhausera zvítězili 4:0. Dopomohly k tomu i dva proměněné pokutové kopy a vlastní gól Hlučína. Byly to hlavně brzké branky z 3. a 16. minuty, které daly utkání směr. Dvakrát se trefil Jiří Veselý.

 
 
3. (Čafka), sobota 20.8.2016
1.SC Znojmo FK - FC Hlučín  4:0  (2:0)
Branky: 46. a 50. Veselý (první z penalty), 3. Dolejší z penalty, 16. vlastní
ŽK: 33. Dolejší, 62. Veselý, 88. Ševčík - 46. Gebauer, 55. Müller, 88. Kremer
Rozhodčí: Vejtasa - Válek, Neužil
1.SC Znojmo FK: Šnepfenberg - Sivera, Bohdálek, Pacula, Najnar - Táborský, Ševčík, Veselý (70. Pospíšil V.), Kaššai - Merhaut (75. Havliš), Dolejší (77. Pospíšil O.)
FC Hlučín: Chvěja - Kremer, Kaluža, Gebauer, Strakoš - Mikulík (32. Veřmiřovský), Blinka, Plhák, Řezníček (58. Hurina), Smaženka (70. Sýkora) - Müller (58. Židek)

Ohlasy

Miroslav Steinhauser (Znojmo): Do utkání jsme vstoupili velice dobře a v první minutě jsme zaslouženě vedli, po dobře kopnuté penaltě. Poté jsme svírali soupeře na jejich polovině a po krásné akci jsme zvýšili na 2:0. Ve druhém poločase soupeř přidal, ale do vyložených šancí jsme jej nepustili. Naopak jsme vstřelili další dvě branky a zápas dovedli k zasloužené výhře.

Vladimír Mokrohajský (Hlučín): Utkání začalo katastrofálně, již ve třetí minutě kopali domácí penaltu za neobratný zákrok Kremra v pokutovém území a než jsme se stačili vzpamatovat v sedmnácté minutě, tentýž hráč si dal vlastní gól. Škoda našich nedotažených brejků neboť ve druhém poločase se děly věci - 46. minuta opět penalta a 50. minuta přímý kop za taktéž údajný faul na hranici šestnáctky a soupeř vedl o čtyři branky. Myslím, že takhle řízené utkání devalvovalo výkon domácích a nás totálně znechutilo.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies