FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Musím kluky pochválit, dřeli, makali, hodnotil vysokou výhru ve Vlašimi trenér Kučera

Musím kluky pochválit, dřeli, makali, hodnotil vysokou výhru ve Vlašimi trenér Kučera V l a š i m - Zatímco po pohárové středě v Hulíně byl k výkonu svých svěřenců trenér Radim Kučera hodně kritický, po sobotním ligovém zápase ve Vlašimi byla situace naprosto opačná. Na půdě Středočechů jsme zvítězili vysoko 5:2 a tak měl kouč důvod k pochvale. Navíc si vylepšil i osobní bilanci s trenérem Martinem Haškem.

 
 
 

Trenére, výhra 5:2. Hodnocení tohoto utkání bude zřejmě úplně jiné, než po středečním vyřazení z poháru?
Zápas se mi samozřejmě hodnotí dobře. Vždy se sice najdou nějaké chyby, ale utkání jsme od začátku dobře chytili. Byli jsme dominantní, dali jsme dva rychlé góly, což týmu vždy pomůže. Hráli jsme výborně, dobře jsme kombinovali, měli jsme dobrou přechodovou fázi bez ztrát. Trochu jsme si to zkomplikovali gólem do šatny, ale to k tomu patří. Kluci si to ve druhé půli pohlídali. Zápas si užili.

Důležité bylo, že jsme soupeře nenechali v druhé půli utkání zdramatizovat...
Přesně tak. Kdyby Vlašim přišla nabuzená a snížila na 2:3, bylo by to nepříjemné. Chtěli jsme pojistku, což se nám povedlo. Musím kluky pochválit, protože makali, dřeli, plnili taktické pokyny. Dělali obraně domácích velké problémy. Výborné náběhy Ledeckého, Rybičky a krajních záložníků.

Stále nám chybějí některé opory, budou to mít nyní těžké vrátit se do základní sestavy?
Doufám, že se nám zranění budou vyhýbat, byť k fotbalu patří. Budou to mít těžké vracet se zpátky, ale je jen dobře, že je v týmu konkurence. Mladí kluci se předvedli v dobrém světle potom, co se nepovedlo utkání v Hulíně. Musím říct, že jsme hráli ve Vlašimi na půdě těžkého soupeře. Když vezmu i roli asistenta v Opavě, tak jsem měl s Martinem Haškem (trenér Vlašimi, předtím Pardubic pozn. redakce) hodně špatnou bilanci. Ještě jsem proti němu nevyhrál a skóre bylo 9:0. Teď jsem si to trošičku napravil. (s úsměvem) Tenhle výsledek bych ale vyměnil za ten jarní (Vlašim vyhrála ve Znojmě 4:0 pozn. red.). Ale to už je pryč. Jsem rád za tohle vítězství, nyní nás čeká doma těžký soupeř, kterým je Opava.

Od středy jste přemítal nad základní sestavou. Volba Petra Rybičky se ukázala skvělou trenérskou volbou....
Jsem rád, že jsem se pro něj rozhodl. (s úsměvem) Variant jsem měl více. Petr zahrál perfektně, jsem rád, že se chytil. Doufá, že mu to pomůže. Výborná spolupracoval s Ledeckým. Nemám jim co vytknout. Nyní se musíme připravit na Opavu. Základní sestava je vždy otevřená, tito hráči si o ní ale řekli.

Utkání ve Vlašimi ukazuje, že bychom opět naším fotbalem mohli bavit Fotbalovou národní ligu?
Už dříve jsem zmiňoval, že bych raději vyhrával 5:2, 4:3. (s úsměvem) Samozřejmě, mrzí mě třeba gól do šatny, kdy vedeme 3:0 a máme to ve svých rukách a dostaneme takový gól. Ale, když budeme vyhrávat 5:2, tak to bude perfektní.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies