FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Paráda! Skvělý výkon ve Vlašimi korunovaný výhrou a pěti góly!

Paráda! Skvělý výkon ve Vlašimi korunovaný výhrou a pěti góly! V l a š i m - Náš tým prožíval svízelný týden, když musel skousnout středeční vypadnutí z poháru. Ve Vlašimi však svěřenci trenéra Radima Kučery předvedli skvělé představení a dali vzpomenout na ofenzivní formu z loňského podzimu. Branku soupeře jsme začali zatěžovat už od samého úvodu. Velice nám pomohly brzké góly Šimona Šumbery a Petra Rybičky. Domácí sice v závěru poločasu snížili na 1:3, ovšem v druhé půli jsme si utkání pohlídali.

 
 
2.k.FNL, sobota 13.8.2016
FC Sellier & Bellot Vlašim - 1.SC Znojmo FK  2:5  (1:3)
Branky: 44. a 73. Vyhnal – 6. Šumbera, 8. a 50. Rybička, 30. a 65. Ledecký
ŽK: 38.Janda – 23.Svozil
Rozhodčí: Rejžek – Urban, Šimáček
FC Sellier & Bellot Vlašim: Vorel – Breda, Kavka (38. Kulhánek), J.Štochl (c), Vondra, Janda (46. Reiter), Hašek, Tarczal, Frizoni (62. Tusjak), Nečas, Vyhnal
1.SC Znojmo FK: Doleček – Chereda, Svozil, Odehnal, Helísek (c), Javůrek, Njire, Motal, Šumbera (86. Urbančok), Rybička (80. Holub), Ledecký (87. Klíma)
Počet diváků: 550
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Domácí do utkání nevstoupili špatně. Janda to ve druhé minutě zkoušel chytrým lobem, naštěstí šel pouze nad bránu. Do hry nás dostala šestá minuta. Petr Rybička nevypustil míč v rohu hřiště, vybojoval loptu a následně rozjel gólovou akci. Přízemní střelou zakončoval přesně k tyči Šimon Šumbera.

Domácí byli inkasováním evidentně zaskočení, možná i proto dostali o dvě minuty později druhou branku. Honza Javůrek poslal do vápna krásný centr, který ve svůj debutový gól za Znojmo a ve druhé lize proměnil Petr Rybička. Vlašim byla sice i nadále nepříjemná, dvě obdržené branky ji však znervózněly. My jsme naopak mohli hrát celkem v pohodě, ve vápně se dostal ve 22. minutě k hlavičce Javůrek, tentokrát z toho ale úspěšný zásah nebyl.

Středočeši mohli trochu žehrat i na smůlu. Breda svoji hlavičku nasměroval přesně, nebezpečnou možnost však odhlavičkoval Dan Odehnal. O pár chvil později pak nastala pro Vlašim další pohroma. Opět to byl Javůrek, který vybídl spoluhráče k zakončení. Na přední tyči uklízel míč do brány David Ledecký. Přesto výběr trenéra Haška neodcházel do kabiny bez vstřelené branky. V samotném závěru zužitkoval centr Pavel Vyhnal.

Na začátku druhého dějství nás ale opět uklidnil skvěle hrající Petr Rybička. Ledy vypálil, jeho střelu však dokázal Vorel pouze vyrazit. Debutující útočník se dostal k pohodlné dorážce. Dá se říct, že tato branka Vlašim definitivně zlomila. V 65. minutě navíc inkasovali další ránu. Javůrek dostával po celý zápas na levé straně dostatek prostoru a z tohoto území se urodila i další gólová akce. Odtud se dostal míč k Davidu Ledeckému, který se trefil přímo do šibenice.

Středočeši se sice snažili, dokonce se dočkali i šťastné branky z kopačky Vyhnala, náskok našeho týmu už byl ale příliš velký. Z Vlašimi si tak odvážíme velice cenné tři body po skvělém ofenzivním představení.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies