FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Anglický týden zakončíme v sobotu ve Vlašimi

Anglický týden zakončíme v sobotu ve Vlašimi Z n o j m o - Úvodní kolo Fotbalové národní ligy máme za sebou a nyní nás čeká první cesta na hřiště soupeře. A bude to cestování do Vlašimi, na kterou máme především z domácího prostředí neblahé vzpomínky. Venku je naše bilanci přece jen příznivější. Stejně jako Vlašim máme z prvního kola bod, Středočeši remizovali na půdě Sokolova 2:2. Utkání startuje v sobotu od 17:00.

 
 
 

Na Vlašim nemáme z minulé sezóny rozhodně dobré vzpomínky. Byli to právě Středočeši, kteří definitivně uťali náš postupový sen do první ligy a to dosti krutým způsobem. Před znojemskými fanoušky zvítězili svěřenci trenéra Haška 4:0. Potvrdili tak, že Vlašimi to na jihu Moravy jde. Na jejím hřišti už je pro nás situace příznivější. V sezóně 2014/15 jsme zde vyhráli a loni remizovali 1:1.

Oba dva týmy mají za sebou v tomto týdnu také účinkování v poháru. My jsme podlehli Hulínu, Vlašim pak postoupila s odřenýma ušima gólem v prodloužení v Benátkách nad Jizerou.


2. k. FNL
Sobota
13. srpna
17:00 hod.
On-line Twitter

FC SELLIER & BELLOT VLAŠIM

1.SC ZNOJMO FK

KOLLÁROVA ULICE

S novým sponzorem, který do klubu vstoupil v zimě tohoto roku, by Vlašim ráda pokukovala po pozicích v horní polovině tabulky (minulou sezónu skončila na osmém místě). Úvodní remíza v Sokolově 2:2 nasvědčuje, že by to nemuselo být nemožné. Vlašimští se tradičně mohou spolehnout na několik hráčů, kteří přišli na hostování ze Sparty Praha. Pro Znojemské je zajímavým jménem i slovenský záložník Erik Liener, který působil v 1.SC v sezóně 2013/14. Oproti jaru už v týmu naopak nejsou tři výrazné osobnosti - Hadaščok, Pimpara a gólman Budinský.

ZMĚNY V KÁDRU VLAŠIMI

Odešli: Ondřej Průcha (konec prof. kariéry), Jiří Petrů, Tomáš Matějka (Zápy), Viktor Budinský (Sparta Praha), Patrik Dressler (konec host. Teplice), Martin Hašek (Bohemians Praha 1905), Jiří Pimpara, Vojtěch Hadaščok (konec host. Liberec), Martin Nový (Jablonec), Michal Hell (Králův Dvůr), Lukáš Vebr (Čáslav - hostování), Radim Jíra, Karel Hejný (Zápy - hostování)

Přišli: Filip Hašek, Tomáš Wiesner, Jan Piško, David Čapek (všichni host. Sparta), Luboš Tusjak, Pavel Vyhnal (Slavia Praha) Daniel Tarczal (Příbram), Erik Liener (Zvolen), Adam Kučera (návrat host.Rožumberok)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies