FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Utkání s Baníkem? Vidím šance padesát na padesát, říká trenér Kučera

Utkání s Baníkem? Vidím šance padesát na padesát, říká trenér Kučera Z n o j m o - V neděli se na Městském stadionu v Horním parku odehraje tolik očekávané a bez nadsázky zřejmě nejvíce sledované utkání prvního kola Fotbalové národní ligy. Od 16:00 přivítáme Baník Ostrava. Trenér Radim Kučera očekává atraktivní zápas a skvělou atmosféru. A i přes to, že je Baník favoritem, míní, že karty jsou v tomto utkání otevřené.

 
 
 

Karty jsou otevřené, míní trenér Kučera

Trenére první kolo a hned Baník Ostrava...
Musím říct, že hned v prvním kole je to pro atmosféru vynikající soupeř. Škoda, že se nehraje večer při osvětlení, atraktivitu by to ještě zvýšilo. I pro samotné hráče je to výzva. Naopak pro vedení klubu to není lehké, musí se vypořádat s různými bezpečnostními opatřeními. Věřím, že se vše zvládne bez nějakých potíží.


1.kolo FNL
Neděle
7.srpna
16:00 hod.
on-line Twitter

1.SC ZNOJMO FK

FC BANÍK OSTRAVA

MĚSTSKÝ STADION HORNÍ PARK

Půjde Baník do utkání jako favorit?
Karty jsou otevřené. Baník je favorit, ale tím, že se jedná o první kolo se nějaké výhody bývalého prvoligového týmu mažou. Já osobně to vidím 50 na 50. V loňské sezóně jsme doma odehráli řadu povedených utkání, věřím, že to zvládneme.

V létě jsme přišli o hráče (Žondra, Šamánek, Okleštěk), kteří nastříleli celkem 23 gólů. Bude těžké je nahradit?
Myslím, že každého střelce je těžké nahradit. Kádr se ale obměnil i předminulou sezónu. Navíc to není jen o těch hráčích, kteří stříleli branky. Přišli noví a ti se budou chtít ukázat.

Baník Ostrava se ve Fotbalové národní lize bude pokoušet o svůj restart

Trojnásobný mistr první ligy, obrovská základna fanoušků a především velký pojem v československém fotbale. To vše má v sobě Baník Ostrava, který si však v minulých sezónách prošel krušnými časy, které vyvrcholily sestupem do Fotbalové národní ligy. Dá se říct, že se změnou majitele i soutěže začíná pro Baník restart. Cíl je jasný, postoupit zpět do první ligy. Dopomáhat k tomu budou i znojemští odchovanci Jakub Pokorný a Bronislav Stáňa, kteří přestoupili do Ostravy v letní přestávce. Přestup Broni je přitom velice čerstvou záležitostí. Trenér Vlastimil Petržela se bude také spoléhat na zkušeného Mičolu, který by měl být největším tahounem Baníku.

Poslední vzájemné utkání jsme sehráli v rámci přípravy a Zimní Tisport ligy 2016, prohráli jsme jej 0:3. Poslední ligové utkání a to dokonce prvoligové, jsme sehráli v sezóně 2013/14 v brněnském azylu na Srbské. Ani zde pro nás výsledek nebyl příznivý. Baník zvítězil 4:0 po gólech Kukece, Vengřinka, Baranka a Greguše. Ani jeden ze střelců už ale v Baníku nepůsobí. Z naší sestavy pamatují utkání Dan Odehnal a David Helísek.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies