FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

"Hokejová" přestřelka o čtrnácti gólech. Starší dorostenci remizovali s A-týmem Dobšic

D o b š i c e - K druhému přípravnému utkání letní přípravy nastoupil náš starší dorost proti A-týmu Dobšic. Na tamním hřišti viděli přítomní diváci doslova hokejovou přestřelku. Nebyl to zrovna den obran, o čemž svědčí 14 vstřelených gólů. Oba týmy se po celé utkání přetahovaly v dominanci nad zápasem a nakonec se rozešly smírně 7:7.

 
 
 

TJ Sokol Dobšice (muži) - 1.SC Znojmo U19 7:7

Branky Znojma: 7. Švejkar, 39. Švejda, 42. Martínek, 48. a 53. Holub, 55. Franc, 80. Onsoy

Sestava Znojma: Koukal - Garčic (Novotný), Šmíd, Křivánek (46. Illek), Procházka (46. Yilmaz), Koch, Onsoy, Moravec (58. Škarka), Švejkar (65. Franc), Martinek, Švejda (46. Holub)

Luděk Zlámal (trenér Znojma): Na perfektním trávníku v Dobšicích byly obrany děravé jako ementál a proto měli útočníci střelecké hody. A jak se říká „Každý chvilku tahal pilku“. Navíc se utkání odehrálo v dobrém nasazení, tím pádem spokojení diváci nešetřili potleskem.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies