FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Poslední test v letní přípravě, ve Slatinicích se utkáme s Górnikem Zabrze

Poslední test v letní přípravě, ve Slatinicích se utkáme s Górnikem Zabrze Z n o j m o - V sobotu nás čeká poslední přípravný zápas letní přípravy. A půjde o velice kvalitní test před začátkem ostré sezóny. Ve Slatinicích u Olomouce nás totiž čeká polský Górnik Zabrze. Ten sice sestoupil z elitní polské soutěže, disponuje však nadále velkou kvalitou. Utkání startuje v 16:00.

 
 
 

Fotbalový klub Górník Zabrze byl založený v roce 1948 a od svého vzniku získal řadu úspěchu. 14x se stal mistrem Polska, 6x dokázal zvítězit v domácím poháru. Zdaleka největším úspěchem je pak finálová účast v Poháru vítězů poháru v sezóně 1969/70. Přemožitele našel polský tým až v podobě Manchesteru City. Aktuálně však neprožívá Górnik povedené období, v uplynulé sezóně totiž skončil na patnácté pozici, což znamenalo sestup. Cíl pro sezónu nadcházející je tak jasný - rychlý návrat mezi polskou fotbalovou elitu.


PŘÍPRAVA
Sobota
23.července
16:00 hod.
Facebook Twitter

GÓRNIK ZABRZE

1.SC ZNOJMO FK

SLATINICE U OLOMOUCE

V kádru polského klubu působí slovenský záložník Roman Gergel a také jeho krajan Erik Grendel. Na zkoušce je zde pak i český útočník Lukáš Stratil. V posledním přípravném utkání podlehl Górnik Wartě Poznaň 1:2. V předchozích zápasech například remizoval s anglickým Roterhamem a střetl se i s českými týmy. Třinec porazil 2:0 a s nyní již prvoligovou Karvinou remizoval 1:1.

Pro nás je měření s Górnikem posledním testem v letní přípravě, příští týden nás už čeká MOL Cup proti Rosicím. V minulých přípravných utkáních se nám dařilo. Poslední čtyři duely jsme vyhráli se skóre 10:0.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies