FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Za každý gól jsme rád, trochu mě mrzí, že jich dávám málo, říká Dan Odehnal

Za každý gól jsme rád, trochu mě mrzí, že jich dávám málo, říká Dan Odehnal Z n o j m o - Náš tým zvládl v sobotu úspěšně další přípravný zápas, když porazil Trnavu B přesvědčivě 4:0, byť všechny góly padly v druhém poločasu. Autorem vítězné branky byl stoper Dan Odehnal, s kterým jsme po utkání podnikli rozhovor. Tématem byl pochopitelně hlavně zmíněný zápas.

 
 
 

Dane, jak jsi viděl utkání s Trnavou ze svého pohledu?
Trnava nastoupila do utkání z hlubokého bloku, kdy od půlky měla zmíněný blok hodně pohyblivý. Bránila hodně natěsno. My jsme díky tomu měli velké ztráty a soupeř chodil do brejků. V druhé půli jsme to změnili, trenér nás na to upozorňoval. Začali jsme hrát jednodušeji, trochu jsme si je z toho bloku vytáhli. Měli jsme tam dobré záběhy, kam jsme mohli dávat míče. Fungovalo to.

V posledních čtyřech utkání jme neinkasovali, jde vidět, že to v obraně klape...
Není to jen o obraně, je to o práci celého týmu. Je v tom také dávka štěstí, buď nás podržel gólman, nebo soupeř nastřelil tyč. Každá nula se však samozřejmě počítá. Doufám, že to tak hlavně bude fungovat v sezóně, a že i to štěstí se k nám bude přiklánět.

Tvůj gól proti Trnavě příjemný bonus, čítám ale, že bys byl rád produktivní především v mistrovských utkáních?
Samozřejmě bych raději gól vstřelil v mistráku, ale i v přípravě se to počítá. Za každý gól jsem rád, trochu mě mrzí, že jich dávám málo, určitě bych jich chtěl dávat více. I když hraji stopera, tak myslím, že dobrý stoper by měl tři, čtyři góly za sezónu dát. To mi chybí, takže jsem rád, že jsem se prosadil a doufám, že to tak bude i v sezóně.

Hřiště ve Vojkovicích bylo poměrně hrbolaté, jak jste se s tím popasovali?
Když jsem vstoupil na hřiště, tak jsem z toho měl velké obavy, protože to bylo opravdu hodně hrbolaté. V průběhu utkání mi to ale už ani tak nepřišlo. Někdy nám to samozřejmě skočilo, trošku nás míč vyliskal, ale přizpůsobili jsme se.

Kádr se částečně obměnil, přišli noví hráči. Jaký z toho máš zatím pocit?
To ukáže až sezóna, v přípravných zápasech si každý hráč dovolí něco jiného než v mistrovských utkáních. Právě v nich se ukáže, jestli kluci, kteří přišli, budou posilami. Všichni ale vypadají velice dobře, do týmu i kabiny zapadli bez problému. Jsou to všichni dobří kluci.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies