FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojmo Extreme 790 i s týmem 1.SC ZNOJMO

Znojmo Extreme 790 i s týmem 1.SC ZNOJMO Z n o j m o - V pátek 8. července se v rámci letošních oslav výročí 790 let od založení města Znojma uskuteční unikátní běžecký závod. Půjde o výběh na znojemskou dominantu - Radniční věž. Symbolických 790 schodů čeká i naše hráče, kteří budou zápolit například i s týmem Orlů Znojmo, amerických fotbalistů Znojmo Knights, florbalistů z TJ Znojmo, boxerů a mnohými dalšími. Svůj tým sestavil i místostarosta Jan Grois, účastní se také pořadatelé celé akce Rabbits Znojmo.

 
 
 

Pětici našeho týmu budou tvořit Jarda Svozil, Honza Javůrek, Petr Vavřík, Patrik Demeter a Broňa Stáňa. Zranění do závodu bohužel nepustí Šimona Šumberu a kapitána Tomáše Cihláře. V unikátním závodu nepůjde jen o prestiž a slávu ale také o dobrou věc. Všichni závodníci pomohou malé Terezce Faktorové z Únanova, která bojuje se zákeřnou nemocí - juvenilní dermatomyozitidou. Výtěžek ze vstupného půjde na její léčbu.

Týmy budou mít za úkol vyběhnout 5x 158 schodů na radniční věž, čímž zdolají symbolických 790 schodů. Na sportovce čekají různé povrchy schodů, snížené průchody a další nástrahy. Vítězem se stane tým, který dosáhne v součtu nejlepšího času.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies