FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Stejně jako před rokem. V Rakvích nás čeká od 17:00 zápas proti Slovácku

Stejně jako před rokem. V Rakvích nás čeká od 17:00 zápas proti Slovácku Z n o j m o - Již do třetího utkání v letní přípravě se vrhnou svěřenci našeho trenéra Radima Kučery. V Rakvicích se od 17:00 střetnou s prvoligovým rýmem 1.FC Slovácko. Ke stejnému duelu, na stejném místě, došlo i před rokem, nyní je tedy čas na další zajímavé měření sil. Pro našeho soupeře, který vede nově trenér Stanislav Levý, půjde rovněž o třetí utkání v přípravě.

 
 
 

Ne sice revoluce, ale Slovácko prošlo v posledních týdnech dvěma velkými změnami. Trenérské kormidlo opustil po dlouhých letech Svatopluk Habanec a zammířil do Zbrojovky Brno. Profesionální kariéru pak ukončil kanonýr Libor Došek. TrenérA Habance nahradil Stanislav Levý, kdo nahradí důležitostí a hlavně gólově Doška ukáže sezóna.


PŘÍPRAVA
Středa
29. června
17:00 hod.
on-line Twitter

1.FC SLOVÁCKO

1.SC ZNOJMO FK

RAKVICE

Slovácko se pohybvalo v posledních letech ve středu tabulky Synot ligy, potvrzením toho byl i uplynulý ročník, v němž obsadilo osmou pozici. Do přípravy na novou sezónu odstartovali svěřenci trenéra Levého 16. června. Od té doby sehráli dvě přípravné utkání. Úvodní v exhibičním duchu na oslavách sedmdesáti let fotbalu v obci Nedachlebaci při výhře 12:1. Druhé už mělo odlišné parametry, soupeřem totiž byla prvoligová slovenská Senice. Utkání skončilo remízou 1:1 a na sestřih se můžete podívat v přiloženém videu.

Tým z Uherského Hradiště zatím žádné posily v přípravě neprezentoval. Naopak krom zmíněného Libora Doška nebude dres Slovácka v příští sezóně oblékat anit záložník Jiří Valenta, který zamířil do Mladé Boleslavi.

Fotbalové "dostaveníčko" po roce

Po Českých Budějovicích a polských Gliwicích nás čeká v přípravě další silný soupeř. Se Slováckem jsme změřili síly už v loňské letní přípravě a také se hrálo v Rakvicích. Slovácko zvítězilo nejtěsnějším rozdílem po gólu Sadílka z prvního poločasu. Utkání bude jistě zajímavé pro Radka Mezlíka, pro kterého to bude první vzájemné utkání proti Slovácku od přestupu z tohoto klubu do Znojma.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies