FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Druhá půle měla z naší strany lepší parametry, hodnotil trenér Kučera vítězný vstup do přípravy

Druhá půle měla z naší strany lepší parametry, hodnotil trenér Kučera vítězný vstup do přípravy Z n o j m o - Svěřenci trenéra Radima Kučery vstoupili do letní přípravy vítězně, což 1.SC dlouho nepamatuje. Na úvod přípravy porazili České Budějovice 3:2. Trenér byl s výhrou spokojený, ale nijak ji nepřeceňoval. Byly chvíle, kdy musel zvýšit hlas a uděloval hráčům v modrobílém důraznější pokyny. V rozhovoru jsme se také dotkli téma hráčů na zkoušku a premiéry mladého obránce z U19 Michala Garčice.

 
 
 

Trenére, první utkání v přípravě a v podstatě jsme při výhře 3:2 stříleli do černého jen my...
Je to pravda. Vstřelili jsme pět gólů a vyhráli 3:2. Že jsme si dali dvě vlastní branky, to se stane, to je fotbal. Bylo to v dobrém úmyslu. Co se týče utkání, první poločas měl horší parametry, ten se mi moc nelíbil. Druhá půle měla co se týče systému hry a kombinace parametry lepší. Z mého pohledu jsem s výsledkem spokojený. Uvidíme, co další zápas. Je třeba zkoušet dále.

Mé statistiky z letní přípravy sahají do roku 2010 a za tu dobu je to poprvé, co jsme do ní vstoupili výhrou. Čítám, že je to pro vás ale spíše jen taková statistická zajímavost?
Statistika je zvláštní věc, je ale od toho, aby se přepracovávala, dělaly rekordy kladné nebo záporné. Na výsledek, že jsme porazili Budějovice 3:2, vyloženě neapeluji. Vyhráli jsme, ale hledal jsem spíše parametry kondičního nádechu a toho, co jsem po hráčích ve velkém horku chtěl a co jsme chtěli hrát.

Jak jste avizoval před utkáním, do hry se dostalo všech pět hráčů na zkoušku...
Někteří se mi ukázali v lepším světle, někteří moc ne. Budou mít ale šanci v dalším utkání. Ve čtvrtek i v pátek budeme na hřišti, takže se ještě ukáže. Pokaždé zápas nemusí sednout, prostor dostanou.

Na pravém kraji obrany a ještě k tomu s kapitánskou páskou nastoupil dorostenec Michal Garčic. Vůbec se ale této situace nezalekl...
Přesně tak, musím říct, že na mě působil lepším dojmem, než Petr Vavřík. Na to, že je mladý a chybí mu ještě váhové parametry, se toho úkolu zhostil dobře. Chtěl jsem si ho vytáhnout, protože nebudeme mít juniorku a budu si chtít vyzkoušet nějaké dorostence, abych věděl a měl kam sáhnout, kdyby nedejbože nastala v sezóně nějaká krizová situace. Garčic se uvedl dobře, zatím pracuje v přípravě velice solidně. Nemám problém mladé hráče zkoušet, pro ně je to odměna a nikde není psáno, že se nemůže dostat do kádru.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies