FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První přípravné utkání na obzoru, v Nové Včelnici proti Českým Budějovicím

První přípravné utkání na obzoru, v Nové Včelnici proti Českým Budějovicím Z n o j m o - Hned třetí den společné letní přípravy nás čeká první přípravné utkání. V Nové Včelnici nedaleko Jindřichova Hradce se střetneme s Českými Budějovicemi. K tomuto zápasu vyrazíme s dvěma kompletními jedenáctkami a první možnost se ukázat dostanou hráči na zkoušku. Zápas má výkop naplánovaný a můžete jej sledovat v přímém přenosu od 17:00.

 
 
 

13. května jsme ještě válčili v Českých Budějovicích o postup do první ligy a mistrovské body, po necelých dvou měsících se střetneme opět. Tentokrát však již v rámci přípravy na nový ročník Fotbalové národní ligy. Dynamo se tak stane za poslední dobu soupeřem, s kterým se potkáváme nejčastěji. Dvakrát jsme se střetli v lize, dvakrát pak v loňské letní přípravě. Nyní tedy přijde páté měření.


PŘÍPRAVA
Středa
22. června
18:00 hod.
Live přenos Twitter

DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE

1.SC ZNOJMO FK

Nová Včelnice

Jihočeši neprožili příliš povedenou sezónu. Byl to zvláště podzim, který připravil našeho středečního soupeře o lepší umístění v tabulce. Exligista skončil až na dvanácté pozici. Do jisté míry za to mohla i závěrečná domácí prohra s Vlašimí 2:4. Bodovat za tři body, posunuli by se Budějovičtí na osmé místo právě místo Vlašimi. Ovšem to už je nyní minulost a i na jihu Čech se soustředí na novou sezónu.

Trenéra Davida Horejše může těšit, že kádr mu zůstal prakticky pohromadě. Kouč Dynama věří, že bud mít k dispozici i špílmachra Jana Šimáka, který jedná o nové smlouvě. Na zkoušce jsou v Budějovicích záložníci Peter Mazan a Adrian Čermák, útočník Daniel Černý. V přípravě A-týmu nabírají cenné zkušenosti také dorostenci Daniel Frnoch a Rostislav Tomek. O působení v Dynamu bude usilovat i zkušený stoper Ondřej Šourek.

Do Nové Včelnice s dvěma jedenáctkami

Jak již trenér Radim Kučera dříve nastínil, k přípravnému utkání do Nové Včelnice pošle dvě jedenáctky. Každá z nich odehraje jeden poločas. Velký prostor dostanou především testovaní hráči. „Vyzkoušíme dvě jedenáctky. Pro hráče to není takový záhul, každý si zahraje 45 minut. A to je v podstatě jediný středeční trénink po dvoufázových v pondělí a v úterý,“ řekl kouč. Ten si mohl dnes připsat v kádru přípravy další jméno. K týmu se po dovolené připojil záložní Jevgenij Serenkov.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies