FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Áčku odstartovala letní příprava

Áčku odstartovala letní příprava Z n o j m o - V pondělí 20. června odstartovala pro A-tým 1.SC společná letní příprava na nadcházející sezónu Fotbalové národní ligy 2016/17. Trenéru Radimu Kučerovi se na začátku měsíčního přípravného drillu hlásilo přesně 24 hráčů. Odpoledne se pak jejich počet rozšíří o brankáře na zkoušku Andreje MAŤAŠOVSKÉHO.

 
 
 

V kabině byly ráno vidět známé tváře, a jak už to tak na začátku každé přípravy bývá, i tváře nové. Nechyběla čerstvá posila z Jihlavy záložník Patrik Demeter, který v kabině zaujal místo po boku Davida Ledeckého a Dana Odehnala. Do přípravy se zapojil i stoper Jakub Pokorný, který léčil na konci jara zranění a také Tomáš Cihlář. Na pondělním srazu už se naopak neobjevili útočníci Rostislav Šamánek a Libor Žondra. Prvně jmenovaný se již od minulého týdne připravuje s prvoligovou Jihlavou, druhý jmenovaný je na zkoušce v polském Piastu Gliwice. Chyběli pochopitelně také hráči, kteří byli v minulé sezóně na hostování, ti se vrátili do svých kmenových klubů.

Hráči měli už v minulém týdnu individuální tréninkový plán. První den společné přípravy je čeká dvoufázový trénink. Nepříjemností bylo deštivé počasí, kvůli němuž se musel dopolední trénink přesunout na umělou trávu.

KÁDR NA STARTU LETNÍ PŘÍPRAVY

BRANKÁŘI: Jiří DOLEČEK, Jakub KONVALINA

HRÁČI: Radek MEZLÍK, David HELÍSEK, Tomáš CIHLÁŘ, Daniel ODEHNAL, Stijepo NJIRE, Bronislav STÁŇA, David LEDECKÝ, Radim NEPOŽITEK, Šimon ŠUMBERA, Jakub POKORNÝ, Roman NEHYBA, Patrik BOGNER, Oleksiy CHEREDA, Petr VAVŘÍK, Patrik DEMETER, Kubilay YILMAZ, Tomáš BĚLÍČEK, Michal GARČIC (U19)

HRÁČI NA ZKOUŠKU: Andrej MAŤAŠOVSKÝ (Bánská Bystrica) Dominík URBANČOK, Michal HOLUB, Michal JEŘÁBEK (všichni MFK Vyškov), David MACHALÍK (Slovácko B)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies