FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jsme v psychické pohodě a laufu a to se projevilo

Jsme v psychické pohodě a laufu a to se projevilo Z n o j m o - Náš tým zažívá parádní podzim a s ním i trenér Radim Kučera. Spokojeně mohl glosovat i po utkání s Českými Budějovicemi. Jeho svěřenci ho zvládli v poměru 3:1 a do tabulky jsme si tak připsali další cenné tři body. Náš pozápasový rozhovor nebyl jen o chvále, znojemský lodivod viděl i některé nedostatky, plně však převažovala spokojenost s dalšího zvládnutého těžkého utkání.

 
 
 

Trenére, domácí výhra 3:1 nad Českými Budějovicemi, tudíž samá pozitiva?
Pozitivum je především to, že máme 29 bodů, což je perfektní. Utkání proti Budějovicím nebylo úplně tolik oku lahodící jako proti Táborsku, bylo to kostrbatější a upracovanější. Bylo tam na můj vkus hodně ztrát. My jsme ve větší psychické pohodě než Budějovice a štěstí se k nám přiklání daleko více, protože jsme v laufu.

Všechny tři naše góly dnes padly z prostoru malého vápna, co k tomu říci?
Je to vždy o té finální fázi. První gól jsme dali ze standardní situace, jsem rád, že jsme si jí pomohli. Pak jsme udělali chybu při inkasovaném gólu. Naše akce se ve většině případů vyvíjely dobře už od stoperů, ale finální fázi před šestnáctkou jsme pokazili. Akce u naší druhé a třetí branky však byly dotažené tak, jak by to mělo vypadat. Míč do kraje, kde není zhuštěný prostor.

Libor Žondra nakonec mohl po rozhodnutí čtvrteční disciplinární komise do utkání nastoupit. To bylo jistě velké plus?
Byl jsme v očekávání, zda bude moci do utkání zasáhnout a byl jsem samozřejmě rád, že mohl nastoupit. Myslím, že pro Budějovice to bylo velké překvapení. Už jen to, že je Libor na hřišti, je pro nás velká výhoda. Váže na sebe hráče, podrží míč, je důležitý při útočných i obranných standardních situací. Tím, že je na hřišti budí respekt spoluhráčů a hlavně protihráčů.

Říkal jste, že pro Budějovice bylo překvapení, že nastoupil Libor Žondra. Jaké bylo pro nás překvapení, že v kádru hostí nenastoupil Jan Šimák?
Obrovské překvapení. Viděl jsme poslední zápasy, kdy Honza hrál a byl velkým motorem a tahounem mužstva. Je to stále fotbalista, který má co nabídnout, i když hraje mezi mladýma klukama. Má k tomu předpoklady, aby byl vůdčí osobnost.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies