FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Po týdnu s dalším jihočeským soupeřem, do Znojma míří exligové České Budějovice

Po týdnu s dalším jihočeským soupeřem, do Znojma míří exligové České Budějovice Z n o j m o - Podruhé v řadě se představíme v rámci Fotbalové národní ligy před domácím publikem. V 13. kole přivítáme opět jihočeského soupeře, tentokrát to budou exligové České Budějovice, které se však zatím trápí a v tabulce jsou na dvanácté pozici. Utkání je na programu již v pátek 16:30. Tak neváhejte a přijďte podpořit první tým tabulky!

 
 
 

Dynamo v minulém roce brázdilo prvoligové vody, ovšem neudrželo se v nich. České Budějovice před startem tohoto ročníku Fotbalové národní ligy avizovaly omlazení kádru. To se také stalo s jednou výjimkou. Jihočeši získali posilu ve zkušeném záložníkovi s bundesligovými zkušenostmi Janu Šimákovi.


13. k. FNL
Pátek
30. Října
16:30 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO

DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE

Stadion Horní park

V přípravném období nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo Dynamo v lize trápit. Možná ani první mistrovské zápasy. Vždyť Budějovice prvních pět utkání neprohrály, byť v nich byly obsaženy hned čtyři remízy. Vše šlo z "kopce" od utkání v Karviné, kde Jihočeši utržili debakl v podobě prohry 0:5. Od té doby z pěti zápasů pouze dvakrát remizovali. Není tedy divu, že v tabulce je z toho až dvanácté místo a devět bodů. Nepříznivé výsledky také stály místo ostříleného trenéra Františka Cipra, jenž byl odvolán po prohře se Sigmou Olomouc B. Tým prozatím vede asistent David Horejš.

Za zajímavost určitě stojí, že Českým Budějovicím se zatím "daří" spíše venku než doma. Na hřištích soupeřů získaly také doposud jedinou výhru, když porazily Třinec 1:0. Dá se tedy odhadovat, že venku je Dynamo nebezpečnější, což je rozhodně varováním před pátečním vzájemným duelem. Ten nebude v tomto roce jediným, s Jihočechy jsme se totiž již dvakrát střetli v letní přípravě. Na turnaji v Žirovnici jsme zvítězili 1:0, naopak na turnaji v Počátkách schytali prohru 0:4.

V ofenzivě našemu pátečnímu soupeři výrazně chybí zraněný Richard Kalod. Vždyť nejlepšími střelci jihočeského týmu jsou Jan Šimák se třemi góly, od kterého se to dá čekat, pak ale také se stejným počtem tref Jakub Hric, který je obráncem.

NA FOTBAL I NA HOKEJ

V pátek se ve Znojmě bude hrát prvotřídní fotbal i hokej. I kvůli hokejovému utkání Orlů Znojmo s Klagenfurtem od 18:30 se posunulo naše fotbalové utkání na dřívější hodiny, aby si fanoušci mohli vychutnat obě dvě akce.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies