FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Skvělý zápas, podali jsme opravdu výborný výkon, chválil Radim Kučera

Skvělý zápas, podali jsme opravdu výborný výkon, chválil Radim Kučera Z n o j m o - Jeho svěřenci podali možná nejlepší výkon v rozjeté sezóně. Trenér Radim Kučera tak mohl být po utkání spokojený. Táborsko jsme porazili 4:2, přičemž hosté částečně korigovali v našem oslabení a předtím ještě přežili několik našich obrovských šancí. Znojemský lodivod však místo euforii už nyní dumal, jak nahradí v příštím utkání vyloučeného Libora Žondru. Hráče ovšem neopomněl pochválit. A nebylo žádných pochyb, že si to zaslouží.

 
 
 

Trenére zřejmě zatím nejlepší výkon v sezóně, spokojenost?
Vnitřně jsem spokojený velmi, samozřejmě už ale přemýšlím nad dalším zápasem, pro který máme vykartovaného Libora Žondru. Máme tam i nějaké pokopané hráče, takže už jsem myšlenkami dopředu. Uvidíme, co se během týdne vyvine.

Troufnu si říct, že znojemský fanoušek se rozhodně nemohl nudit, především od nás skvělé ofenzivní představení. Souhlasíte?
Byl to skvělý zápas, podali jsme opravdu výborný výkon. Jde vidět, že oba týmy mají kvalitu dopředu, naše defenziva také pracovala velmi dobře. Pro diváky to musel být atraktivní zápas.

Rosťa Šamánek nemohl kvůli zranění nastoupit, David Ledecký ho však zastoupil velmi důstojně, když vstřelil dvě branky...
Jsem rád, že mu to vyšlo. Ale samozřejmě budu rád, když bude Šamy příští týden připravený, protože nám nejspíše vypadne Žondra.

Táborsko před utkáním strašilo svojí ofenzivní bilancí. Čekal jste od něj více nebo jsme ho eliminovali to bylo naší výbornou hrou?
Věděl jsem o ofenzivní síle Táborska, ale věděl jsem i o jeho slabinách. Myslím, že jsme soupeře měli dobře přečteného a kluci to zvládli perfektně. Mimo góly jsme měli ještě spoustu dalších šancí. Musím opět zmínit, že pro diváka to musela být výborná podívaná. Pro ně je vždy lepší takový výsledek, než když je to 2:0, 2:1, takže si určitě užili své.

Oproti minulým dvěma domácím utkáním suverénní první poločas, Táborsko v podstatě mimo vstřelené branky nemělo vůbec nic...
Měli tam ještě jednu šanci na přední tyči, ale na naší straně jich bylo daleko více. Perfektně jim zachytal gólman. Navíc jsme velmi dobře pracovali v defenzivě, byli jsme poctivější. Kluci si tři body naprosto zasloužili.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies