FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ofenzivní koncert! Táborsko jsme zničili i navzdory červené kartě

Ofenzivní koncert! Táborsko jsme zničili i navzdory červené kartě Z n o j m o - Parádní výkon jsme předvedli v páteční večer s čtvrtým týmem tabulky. Proti Táborsku jsme si vypracovali opravdu velké množství šancí, gólová stavidla se otevřela v 28. minutě. Soupeř sice dokázal vyrovnat, ale ještě v první půli jsme si vzali vedení zpět a v druhé půli vládli a postupně navýšili skóre až na 4:1. Nezastavila nás ani červená karta pro Libora Žondru, Jihočeši už stihli jen snížit. Dvěma góly se blýskl David Ledecký.

 
 
12. kolo FNL, pátek 23.10.2015
1.SC Znojmo FK - FC Silon Táborsko  4:2  (2:0)
Branky: 34. a 54. Ledecký, 28. Mráz (vla.), 76. Šumbera – 32. Presl, 87. Ciferský
ŽK: 63. Žondra, 86. Helísek, 90. Veselý - 64. Hanzlík
ČK: 81. Žondra
Rozhodčí:
1.SC Znojmo FK: Veselý – Mezlík, Cihlář (c), Odehnal, Helísek, Šumbera, Okleštěk, Stáňa (89. Alaca), Nepožitek (85. Lapeš), Žondra, Ledecký (79. Njire)
FC Silon Táborsko: Toma – Ciferský, Mráz (c), Hanzlík, Sladký, Šiml (59. Ciku), Džafič, Presl (87. Kočí), Traore (75. Navrátil), Javorek, Strnad
Počet diváků: 1492
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Duel s Táborskem sliboval ofenzivní fotbal a tak se také stalo, ovšem v podstatě jen z naší strany. Je tedy pravdou, že první šanci měli hosté, ale Traore z bezprostřední blízkosti přestřelil. Pak už se útočilo směrem na brankáře Tomu, který několikrát čaroval. Nejprve v desáté minutě proti Žondrovi a pak i proti Šumberovi. Ledeckému pak ve 22. minutě zázračně lapil i hlavičku z rohového kopu.

Síť jsme ale nakonec rozvlnili. Stáňa parádně utekl po pravém křídle a jeho prudký pas do vápna si srazil do brány Peter Mráz. Ve vedení jsme se ale dlouho neohřáli, už za čtyři minuty totiž dokázal srovnat Antonín Presl, jenž procedil v samostatném úniku míč do sítě. Ovšem ani tento stav dlouho nevydržel. Helísek poslal centr na zadní tyč, kde se hlavičkou k tyči prosadil David Ledecký.

Náš útočník nezahálel ani na začátku druhé půle, když šel s míčem v podstatě sám na bránu. Prudkou ranou pak nedal brankáři Tomovi žádnou šanci. I nadále jsme pokračovali v dobrém výkonu. Pokus Žondry v velké šanci byl ale zblokován a nechytla se ani ojedinělá šance hostí z přímého kopu. V 73. minutě byl blízko hattricku Ledecký, ovšem Toma jeho bombu konečky prstů vytěsnil nad bránu.

V 76. minutě už se však brankář Táborska marně natahoval proti pokusu Šimona Šumbery. Ten přihrávku Stáni do vápna přetavil v přesné zakončení k tyči. Vypadalo to na pohodový závěr. Přišla však ještě komplikace, v 81. minutě dostal přísnou žlutou kartu za odehraní míče po písknutí Libor Žondra a musel pod sprchy. Táborsko už dokázalo jen snížit v 87. minutě ze standardní situace Antonínem Ciferským, jinak nebezpečné nebylo. Máme tedy před sebou klidný víkend a budeme sledovat, zda nám vydrží na čele tabulky momentálně čtyřbodový náskok.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies