FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V pátek budeme hájit první místo v tabulce proti čtvrtému Táborsku

V pátek budeme hájit první místo v tabulce proti čtvrtému Táborsku Z n o j m o - Dva domácí zápasy v řadě, dva jihočeští soupeři. Takový je plán A-týmu pro příští dny. První na řadu přijde Táborsko, které je v tabulce na čtvrtém místě jen o tři body za námi. Půjde tedy o atraktivní duel dvou velmi ofenzivních týmů. Výkop utkání je naplánován na 18:30 na Městském stadionu v Horním parku.

 
 
 

Bolavé vzpomínky máme na našeho pátečního soupeře z minulé sezóny. Táborsko ve vzájemných utkáních diktovalo a při skóre 6:1 vyhrálo oba dva zápasy. Nejprve ve Znojmě 4:1, na jihu Čech pak 2:0. Ovládlo i letní přípravné utkání a to v poměru 4:2. Nyní samozřejmě všichni věříme v trochu odlišnější resultát. A vzhledem k pohledu na tabulku by to mohla být velice zajímavá bitva. Táborsko je aktuálně na čtvrté pozici, my na první. Rozdíl je tříbodový s tím, že Jihočeši mají o zápas navíc.


12. k. FNL
Pátek
23. Října
18:30 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO

FC TÁBORSKO

Stadion Horní park

Táborsko se i dle skóre vyznačuje ofenzivním pojetím hry. Za jedenáct utkání nastřílelo 21 branek, což z něj dělá třetí nejlepší střílející tým v lize. Hodně k tomu přispěla i vysoká výhra v minulém domácím utkání proti Třinci 5:1. To byla i trochu náplast za překvapivou prohru ve Vlašimi o kolo dříve.

Trenér Frňka, který se vrátil po půlročním angažmá v Baníku Ostrava, se může spolehnout na tradiční opory, což je především kanonýr Miloslav Strnad. Ten stihl nastřílel v této sezóně pět branek. Sekunduje mu hbitý senegalský útočník Traoré nebo také exsparťanský Slepička.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies