FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ofenzivní bitva? Vše k tomu svádí, říká trenér Radim Kučera

Ofenzivní bitva? Vše k tomu svádí, říká trenér Radim Kučera Z n o j m o - Na svěřence trenéra Radima Kučery nyní čekají dva domácí duely, ve kterém se střetnou z týmy z jihu Čech. Tím prvním bude už v pátek čtvrtý tým tabulky - Táborsko. Znojemský lodivod vyzdvihl ofenzivní kvality soupeře a dobře si také vzpomíná na letní přípravné utkání, které pro naše barvy nedopadlo příliš dobře. Léto je ale dávno minulostí a nás nyní čeká úplně nová bitva.

 
 
 

Podle tabulky se v pátek nestřetnou jen první se čtvrtým, ale podle počtu nastřílených gólů také nejofenzivnější týmy ligy. Čekáte bitvu útoků?
Všechno to k tomu svádí. Táborsko praktikovalo a praktikuje hodně ofenzivní fotbal. Má směrem dopředu velmi kreativní hráče, velkou kvalitu. Diváci by si mohli přijít na své a vidět hodně gólů.


12. k. FNL
Pátek
23. Října
18:30 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO

FC TÁBORSKO

Stadion Horní park

S Táborskem jsme hráli v letní přípravě a dostali jsme poměrně za vyučenou. Dá se z tohoto klání něco vzít směrem k mistrovskému utkání?
Ten přípravný zápas si pamatuji. Já jsem nechal jedenáctku celý zápas, trenér soupeře o poločase prostřídal dvě jedenáctky. Musíme brát v potaz v jaké fázi hráči byli, únava atd. Ale samozřejmě z toho jde nějaký poznatek vzít. Jedenáctka, která proti nám nastoupila druhý poločas, tak se blížila té, která nyní hraje. Soupeře známe, hráčům ukáži sílu Táborska a jeho kvalitu, ale samozřejmě každé mužstvo má své slabiny.

Pokud bychom zvládli dva následující domácí duely s Táborskem a Českými Budějovicemi, bylo by to podle vás velké přiblížení k postupovým ambicím? I směrem k tomu, že naši soupeři z čela tabulky, nyní budou hrát mezi sebou?
Los je zajímavý. Nás krom Táborska a Karviné nečekají soupeři ze špice. Vše to svádí ke kalkulacím. Vždy říkám hráčům, že když máme nyní tolik bodů, byla by škoda si tento super podzim zkazit špatnými výsledky. Ať pokračují jako doteď a věřím, že se jim to vrátí.

Ve Frýdku-Místku jsme zvítězili a říká se, že vítězná sestava se nemění...
Samozřejmě, tohle se říkává, ale vždy jsou tam nějaké otazníky. Uvidíme, možná se změní, možná se nezmění.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies