FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pět gólů Honzy Pázlera, Leoš Kalvoda odvolán z trenérského postu v Sigmě Olomouc

Pět gólů Honzy Pázlera, Leoš Kalvoda odvolán z trenérského postu v Sigmě Olomouc Z n o j m o - Minulý týden přinesl opět řadu zajímavých fotbalových událostí a my opět sledovali znojemskou stopu ve všech fotbalových soutěžích a vybrali pro vás to nejzajímavější. Nejvíce na hřišti "řádil" bývalý útočník 1.SC a nyní už náš soupeř Jan Pázler, který ve dvou utkání nastřílel za Hradec Králové pět branek. Smutná zpráva pak přišla z Hané. Trenér Leoš Kalvoda, spjatý s velkými úspěchy našeho klubu, končí na trenérské lavičce Sigmy Olomouc, kterou dovedl minulou sezónu k postupu mezi elitu.

 
 
 

PETR KISRCHNER (hostování) tentokrát vyšel střelecky naprázdno. Tasovice prohrály v Uherském Brodu 0:2. Petr odehrál stejně jako ZDENĚK MIČKA (hostování), ROMAN ŠVARC (hostování) a LUKÁŠ HRAZDÍLEK celých devadesát minut. MARTIN LEVAI (hostování) zřejmě kvůli zranění při remíze třetiligové Břeclavi 1:1 na hřišti chyběl.

JAN PÁZLER střílel v minulé sezóně góly z pozice ofenzivní křídla ještě za Znojmo, nyní už hájí barvy Hradce Králové a pro změnu na hrotu útoku se mu daří náramně. Východočeši sehráli minulý týden dvě utkání a Honza vstřelil pět branek! Čistý hattrick Varnsdorfu a dvě branky Vyšehradu. Z osmi brankami vévodí tabulce střelců. Náš královéhradecký konkurent v boji o přední pozice v tabulce má na nás po čtyřbodovém zisku ztrátu šesti bodů.

Svoji stopu má Znojmo i v Synot lize. Nejvíce je vidět naše bývalá brankářská opora a v současnosti jednička Jablonce VLASTIMIL HRUBÝ. Vlasta vychytal čisté konto proti Slavii, leč pro domácí tým byl "pouhý" bod málo a Severočeši se i nadále trápí. Po zranění si po dlouhé době užil prvoligových minut obránce Liberce JAN MUDRA, který nastoupil v průběhu druhé půle při remíze Slovanu v Olomouci 1:1. Za domácí odehrál 62. minut útočník VÁCLAV VAŠÍČEK.

U utkání Olomouc - Liberec ještě chvíli zůstaneme. Po remízovém výsledku byl totiž z trenérské lavičky Sigmy odvolán LEOŠ KALVODA, který se Znojmem dosáhl historického postupu do první ligy. Na lavičce Olomouce ho vystřídal Václav Jílek.

Kalvodu konec ve fotbalové Olomouci mrzí: Mužstvo šlo nahoru

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies