FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nikdy nechci prohrát a sobotní utkání ve Frýdku nebude výjimkou

Nikdy nechci prohrát a sobotní utkání ve Frýdku nebude výjimkou Z n o j m o - Jeho ránu v minulém venkovním utkání v Pardubicích zastavilo až břevno. Nyní jeho i spoluhráče čeká další bitva na hřišti soupeře. Ve Frýdku-Místku bude mít náš záložník Šimon Šumbera možnost opět navázat na své dvě ligové trefy. A nemuselo by to být jen přání, Lipina vstřelila ve svých dvou posledních domácích utkáních šest branek a mohli bychom tak vidět místo dobývání obrany trochu ofenzivnější podívanou. To si myslí i Šimon, který zároveň ocenil ofenzivní sílu soupeře a použil formuli, která platí v této sezóně dvojnásob. Každý soupeř ve Fotbalové národní ligy je těžký.

 
 
 

V sobotu nás čeká venku Frýdek-Místek. Soupeř, který je sice v tabulce předposlední, ale v minulých dvou domácích utkáních vstřelil šest branek. Myslíš si i z tohoto pohledu, že by to nemuselo být dobývání soupeřovy obrany?
Ano, myslím si, že by to nemuselo být o dobývání. Díval jsem se na sestřih s Pardubicemi (3:3 pozn. red.) a Frýdek je do ofenzivy velmi dobrý, asi mu zatím chybí i trochu štěstí. Momentálně je na čtrnáctém místě, ale jak jsem si sám ověřil, ve Fotbalové národní lize je každý soupeř těžký.

Frýdek zatím čeká na první výhru, nemáš trochu obavy, že by to nyní mohl prolomit?
Obavy z toho mám vždy, ale nikdy nechci prohrát a sobotní utkání ve Frýdku nebude výjimkou. Jestli náhodou Frýdek prolomí svoji nepříznivou sérii, bude také hodně záležet na nás. Pokud k utkání přistoupíme jak doposud, tak věřím, že to neprolomí.

Řešíte v kabině naše závody na špici tabulky s Karvinou, Sokolovem a Ústím nebo tě to nechává zatím chladným?
Zatím mě to nechává chladným, protože je ještě hodně brzy, většinou se vše odvíjí až od jara. Samozřejmě to, že jsme nyní na vrchu tabulky, je pro nás dobrý základ do každého dalšího utkání a psychická výhoda.

Takže dnes nebudeš fandit Opavě v Ústí nad Labem? (Ústí je v tabulce o bod před Znojmem pozn. red.)
V Opavě mám kamaráda ještě ze Zlína, takže budu fandit asi Opavě. (s úsměvem)

Z posledních dvou venkovních utkání jsme získali jeden bod a vstřelili "pouze" jeden gól. Kde vidíš příčinu, že nám to venku "nejde" tolik jako doma a na branky se nadřeme?
Neřekl bych, že nám to venku nejde. Naopak minulý zápas v Pardubicích si myslím, že jsme předvedli jeden z nejlepších výkonů. Akorát jsme nedobyli dříve pardubickou branku. Kdybychom dali gól v páté minutě druhého poločasu, kdy jsme soupeře zamáčkli, tak věřím, že jsme vyhráli.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies