FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

S Varnsdorfem to nebylo snadné, ani ve Frýdku to nebude jednoduché

S Varnsdorfem to nebylo snadné, ani ve Frýdku to nebude jednoduché Z n o j m o - Náš tým čeká po utkání s Varnsdorfem cesta do Frýdku-Místku, který stejně jako náš minulý soupeř bojuje ve spodní části tabulky. V domácím prostředí však dokázal potrápit silné Táborsko a naposled také Pardubice. Toho si je vědom i znojemský trenér Radim Kučera, který byl v létě kousek od toho, aby právě ve Frýdku působil na trenérské pozici.

 
 
 

Frýdek-Místek je na tom obdobně jako Varnsdorf, s kterým jsem hráli v minulém kole. Vidíte v nadcházejícím utkání nějakou podobnost krom toho, že jedeme ven?
Podobnost bude jistě v tom, že ani proti Frýdku to nebude jednoduché utkání. S Varnsdorfem jsme hráli doma a nebylo to snadné, myslím, že teď to bude stejné. Frýdek je na tom v podstatě jako Varnsdorf, má stejně bodů a je na konci tabulky. V domácím prostředí je však velice silný a nepříjemný.

Zmínil jste, že Frýdek-Místek je v domácím prostředí nepříjemný, to dokazuje i šest vstřelených gólů v posledních dvou domácích utkání, nejprve Táborsku, pak Pardubicím...
Ukazuje to i na nějakou defenzivní činnost, sice šest branek dali, ale šest jich také inkasovali. Vstřelené branky však na druhou stranu dokazují ofenzivní sílu Frýdku. Musím před ním smeknout. S Pardubicemi totiž prohrával 0:3 a dokázal vyrovnat. Mužstvo má svoji sílu a jde vidět, že do závěru utkání dalo všechno. Já jen doufám, že to nebude psychická vzpruha proti nám.

Jedeme si v našem tabulkovém postavení pro tři body?
Řeknu to takhle. Zápasy jsou všechny těžké a my jedeme na hřiště soupeřů vždy bodovat, to chce každé mužstvo, my tento plán neměníme. Budeme rádi za každý bod, když vyhrajeme, budu šťastný.

Je utkání ve Frýdku pro vás svým způsobem zvláštní v tom, že jste zde dříve hrával, ale také sem měl přijít v létě jako hlavní trenér?
Samozřejmě to má svá specifika. Dříve jsem tam působil jako hráč, strávil jsem tam rok a půl. V létě jsem pak od Frýdku dostal nabídku na post hlavního trenéra. Nakonec jsem se rozhodl pro Znojmo. S Frýdkem jsme se seriózně domluvili, že jsem se rozhodl pro Znojmo. Náboj to bude mít i v tom, že Frýdek je nedaleko mého bydliště Vigantic. Bude tam plno mých známých, rodina. Doufám, že se ukážeme v dobrém světle.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies